Ugrás a fő témára

Menetrend ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch itt: Bratislava Autóbusz vagy Trolibusz-al?

Útvonalakt ide P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch

 • Autóbusz Autóbusz: 70

Autóbusz állomás P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch közelében Bratislava városában

Megálló neve Távolság
Miú P. Biskupice 3 perces séta
Učiteľská (X) 7 perces séta

Autóbusz vonalak ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch Bratislava városában

Vonal neve Irány
67 Podunaj. Biskupice, Vinohradnícka
70 Vozovňa Trnávka
79 Dolné Hony, Čiližská
N70 Žst P. Biskupice

Kérdések és Válaszok

 • A Covid-19 korlátozásai szerint tömegközlekedéssel el lehet jutni ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch Bratislava városában?

  A Covid-19 miatt a Bratislava területén tömegközlekedési eszközökre vonatkozó utazási korlátozások vannak érvényben. Hatással lehet a Bratislava P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch útjára vonatkozó menetrendekre és vonalakra.

  További részletek...
 • Melyek a legközelebbi állomások ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch?

  A legközelebbi állomások ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarchezek:

  • Miú P. Biskupice is 186 méter away, 3 min walk.
  • Učiteľská (X) is 444 méter away, 7 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch környékén: 70.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch valós időben.

P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Miú P. Biskupice; Učiteľská (X).

P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Trolibusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 70

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch

Tömegközlekedési vonalak, amelyekhez a P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcnych Chorôb Tarch legközelebbi állomások vannak Bratislava városban

Könnyebb a P - Klinika Funkčnej Diagnostiky, Oddelenie Pľúcny… elérése az alkalmazással!