Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Pekná Cesta itt: Bratislava Autóbusz, Villamos vagy Vasút-al?

Útvonalakt ide Pekná Cesta (Bratislava) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Pekná Cesta

 • Autóbusz Autóbusz: 51
 • Vasút Vasút: S50
 • Villamos Villamos: 3, 7

Hogyan érhető el Pekná Cesta a Vasút járattal?

Kattintson a Vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Pekná Cesta?

  A legközelebbi állomások ide: Pekná Cestaezek:

  • Pekná Cesta is 153 méter away, 3 min walk.
  • Hubeného (X) is 302 méter away, 5 min walk.
  • Hečkova is 920 méter away, 12 min walk.
  • Vozovňa Krasňany is 1153 méter away, 15 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Pekná Cesta környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Pekná Cesta környékén: 51.

  További részletek...
 • Mely Vasútjáratok állnak meg Pekná Cesta környékén?

  Ezen Vasútjáratok állnak meg Pekná Cesta környékén: S50.

  További részletek...
 • Mely Villamosjáratok állnak meg Pekná Cesta környékén?

  Ezen Villamosjáratok állnak meg Pekná Cesta környékén: 3, 7.

  További részletek...
A(z) Bratislava legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Tömegközlekedés ide: Pekná Cesta Bratislava városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Pekná Cesta in Bratislava, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Pekná Cesta lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Pekná Cesta valós időben.

Pekná Cesta helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Pekná Cesta; Hubeného (X); Hečkova; Vozovňa Krasňany.

Pekná Cesta -hoz eljuthatsz Autóbusz, Villamos vagy Vasút tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 51 Vasút: S50 Villamos: 3, 7

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Pekná Cesta felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Pekná Cesta-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Bratislava város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Pekná Cesta
Pekná Cesta Pekná cesta je ulica v Bratislave, v mestskej časti Rača. Nachádza sa v miestnej časti Krasňany, je jej ústrednou tepnou. Tiahne sa kolmo od Račianskej ulice na úpätie Malých Karpát, križuje Cyprichovu, Hubeného a Kadnárovu. Zastávka MHD Pekná cesta je obsluhovaná predovšetkým električkovou dopravou, počas pracovných dní aj autobusmi. Na ulici má pobočku obchodný reťazec Lidl. Na Peknej ceste 4 sa nachádza stredoškolský internát. Na Peknej ceste 6 sídli tlačiareň Slovenská Grafia.Spoločnosť Geodézia Bratislava sa nachádza na Peknej ceste 15. Na Peknej ceste 17 má celoslovenské ústredie náboženská spoločnosť Jehovovi svedkovia. V susednej budove na Peknej ceste 19 mali v minulosti sídlo Západoslovenské štátne lesy. V rokoch 1970 – 1981 v tejto inštitúcii pracoval po vynútenom odchode z politického života Alexander Dubček ako mechanizátor. V súčasnosti v budove sídli viacero spoločností.
Menetrendek Pekná Cesta tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Pekná Cesta elérése az alkalmazással!