Menetrend ide: Phạm Văn Cội itt: Củ Chi Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Phạm Văn Cội?

A legközelebbi állomások ide: Phạm Văn Cộiezek:

  • Địa Đạo Bến Đình is 783 méter away, 11 min walk.
  • Bến Xe Bến Đình is 906 méter away, 12 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Phạm Văn Cội környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Phạm Văn Cội környékén: 63, 70.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Phạm Văn Cội Củ Chi városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Phạm Văn Cội in Củ Chi, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Phạm Văn Cội lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Phạm Văn Cội valós időben.

Phạm Văn Cội helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Địa Đạo Bến Đình; Bến Xe Bến Đình.

Phạm Văn Cội -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 63, 70

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Phạm Văn Cội felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Phạm Văn Cội-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Củ Chi város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Phạm Văn Cội, Củ Chi
Könnyebb a Phạm Văn Cội elérése az alkalmazással!