Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Pivovar itt: Veľký Šariš Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Pivovar?

  A legközelebbi állomások ide: Pivovarezek:

  • POD Sordokom is 142 méter away, 2 min walk.
  • Štefánikova is 406 méter away, 6 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Pivovar környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Pivovar környékén: 14, 45.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Pivovar Veľký Šariš városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Pivovar in Veľký Šariš, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Pivovar lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Pivovar valós időben.

Pivovar helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. POD Sordokom; Štefánikova.

Pivovar -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 14, 45

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Pivovar felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Pivovar-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Veľký Šariš város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Pivovar, Veľký Šariš

Legközelebbi állomások Pivovar célhoz Veľký Šariš városban

Könnyebb a Pivovar elérése az alkalmazással!