Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Pošta itt: Veľký Šariš Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Pošta?

  A legközelebbi állomások ide: Poštaezek:

  • Varoš is 136 méter away, 2 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Pošta környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Pošta környékén: 45.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Pošta Veľký Šariš városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Pošta in Veľký Šariš, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Pošta lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Pošta valós időben.

Pošta helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Varoš.

Pošta -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 45

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Pošta felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Pošta-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Veľký Šariš város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Pošta, Veľký Šariš

Legközelebbi állomások Pošta célhoz Veľký Šariš városban

Autóbusz állomások vannak legközelebb az úticélodhoz: Pošta itt: Veľký Šariš

Könnyebb a Pošta elérése az alkalmazással!