Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Pod Debrami itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Pod Debrami?

  A legközelebbi állomások ide: Pod Debramiezek:

  • Solivar is 328 méter away, 5 min walk.
  • Šport is 581 méter away, 8 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Pod Debrami környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Pod Debrami környékén: 1.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Pod Debrami Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Pod Debrami in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Pod Debrami lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Pod Debrami valós időben.

Pod Debrami helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Solivar; Šport.

Pod Debrami -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 1

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Pod Debrami felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Pod Debrami-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Pod Debrami, Prešov

Legközelebbi állomások Pod Debrami célhoz Prešov városban

Könnyebb a Pod Debrami elérése az alkalmazással!