Ugrás a fő témára

Menetrend ide: SGPO itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: SGPO?

  A legközelebbi állomások ide: SGPOezek:

  • Solivarská is 83 méter away, 2 min walk.
  • Lesnícka is 307 méter away, 4 min walk.
  • Lomnická is 525 méter away, 7 min walk.
  • Kukučínova is 899 méter away, 12 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg SGPO környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg SGPO környékén: 1, 38, 45, 8.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: SGPO Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: SGPO in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: SGPO lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: SGPO valós időben.

SGPO helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Solivarská; Lesnícka; Lomnická; Kukučínova.

SGPO -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 1, 38, 45, 8

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor SGPO felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

SGPO-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

SGPO, Prešov
Könnyebb a SGPO elérése az alkalmazással!