Scotland, Egyesült Királyság

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Járd körbe Scotland-t tömegközlekedéssel!

Még nem volt ilyen egyszerű Scotland-t körbe utazni. Nézd meg a lépésről lépésre navigációt miközben egy látnivaló, utca vagy főbb állomás felé utazol. Nézd meg a busz és vonat menetrendeket, érkezési időket, szolgáltatás figyelmeztetéseket és részletes útvonalakat a térképen, így pontosan tudod majd, hogy hogyan tudsz eljutni bárhová Scotland.

Miközben egy úticél felé utazol Scotland-ben használd a Moovit Élő Útvonalait és kapcsold be a Leszállási értesítőt hogy pontosan tudd, hogy merre és milyen messze kell gyalogolnod, mennyit kell várnod egy vonal érkezésére és hogy hány megálló maradt. A Moovit jelezni fog, amikor le kell szállnod - nem szükséges állandóan ellenőrizned, hogy a tiéd-e a következő megálló.

Érdekli, hogy miben különbözik Scotland tömegközlekedése a világ más városaitól? A Moovit Tömegközlekedési Index 150 városból mutat tömegközlekedési használati statisztikákat. Megtalálhatja az átlagos utazási és várakozási időt, az átlagos távot, amit emberek a munkahelyükig tesznek meg, illetve, hogy Scotland lakói mennyit sétálnak egy nap. Nézze meg, mely Villamos, Vasút, Autóbusz, Komp és állomások a legnépszerűbbek Scotland városban, és még többet!

Scotland -ban 4 tömegközlekedési típus van,<br> többek közöttVillamos, Vasút, Autóbusz, Komp, amiket több szolgáltató üzemeltet,<br> többek között: SPT Subway, Edinburgh Trams, National Rail, Lothian Buses, First, Stagecoach West Scotland, Other Operators-Ferry, Scottish Citylink, Other Operators, McGills Bus Service

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 1500 várost támogatunk, több mint 79 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Villamos Vonalak itt: Scotland by SPT Subway

Villamos Vonalak itt: Scotland by Edinburgh Trams

Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Élő érkezések, menetrendek, térképek