Menetrend ide: Sportpálya itt: Ráckeve Vasút, Villamos vagy Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Útvonalakt ide Sportpálya (Ráckeve) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Sportpálya

  • Vasút
    Vasút

Hogyan érhető el Sportpálya a Vasút járattal?

Kattintson a Vasút útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Innen: Budapesti Műszaki És Gazdaságtudományi Egyetem 137 perc
Séta
Vasút - H6
Vasút - H6
Séta

Kérdések és Válaszok

Mely Vasútjáratok állnak meg Sportpálya környékén?

Ezen Vasútjáratok állnak meg Sportpálya környékén: Vasút - H6.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Sportpálya Ráckeve városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Sportpálya in Ráckeve, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Sportpálya lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Sportpálya valós időben.

Sportpálya -hoz eljuthatsz Vasút, Villamos vagy Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Vasút: Vasút - H6

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Sportpálya felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Sportpálya-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Ráckeve város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Sportpálya, Ráckeve
Könnyebb a Sportpálya elérése az alkalmazással!