Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Telocvičňa ZŠ Važecká itt: Prešov Autóbusz-al?

Kérdések és Válaszok

 • Melyek a legközelebbi állomások ide: Telocvičňa ZŠ Važecká?

  A legközelebbi állomások ide: Telocvičňa ZŠ Važeckáezek:

  • Švábska is 354 méter away, 5 min walk.
  • Solivarská is 920 méter away, 13 min walk.
  • Košická is 994 méter away, 13 min walk.
  További részletek...
 • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Telocvičňa ZŠ Važecká környékén?

  Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Telocvičňa ZŠ Važecká környékén: 14, 19, 39, 45.

  További részletek...
A(z) Presov legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Telocvičňa ZŠ Važecká Prešov városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Telocvičňa ZŠ Važecká in Prešov, Szlovákia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Telocvičňa ZŠ Važecká lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Telocvičňa ZŠ Važecká valós időben.

Telocvičňa ZŠ Važecká helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Švábska; Solivarská; Košická.

Telocvičňa ZŠ Važecká -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 14, 19, 39, 45

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Telocvičňa ZŠ Važecká felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Telocvičňa ZŠ Važecká-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 865 millió felhasználó többek között Prešov város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Telocvičňa ZŠ Važecká, Prešov
Könnyebb a Telocvičňa ZŠ Važecká elérése az alkalmazással!