Menetrend ide: Xe lam Bistro itt: Quận 10 Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Xe lam Bistro?

A legközelebbi állomások ide: Xe lam Bistroezek:

  • Thành Thái Nối Dài is 128 méter away, 2 min walk.
  • Quán Hoàng Ty is 203 méter away, 3 min walk.
  • Ngân Hàng Quân Đội is 214 méter away, 3 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Xe lam Bistro környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Xe lam Bistro környékén: 103, 59, 69.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Xe lam Bistro Quận 10 városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Xe lam Bistro in Quận 10, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Xe lam Bistro lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Xe lam Bistro valós időben.

Xe lam Bistro helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Thành Thái Nối Dài; Quán Hoàng Ty; Ngân Hàng Quân Đội.

Xe lam Bistro -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 103, 59, 69

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Xe lam Bistro felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Xe lam Bistro-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Quận 10 város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Xe lam Bistro, Quận 10
Könnyebb a Xe lam Bistro elérése az alkalmazással!