Menetrend ide: Zsíros-Hegy itt: Pilisvörösvár Autóbusz, Metró vagy Villamos-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Zsíros-Hegy környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Zsíros-Hegy környékén: Autóbusz - 63.

Zsíros-Hegy, Pilisvörösvár, Budapest A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000+ várost támogatunk, több mint 96 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Zsíros-Hegy Pilisvörösvár városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Zsíros-Hegy in Pilisvörösvár, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Zsíros-Hegy lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Zsíros-Hegy valós időben.

Zsíros-Hegy -hoz eljuthatsz Autóbusz, Metró vagy Villamos tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 63

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Zsíros-Hegy felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Zsíros-Hegy-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 680 millió felhasználó többek között Pilisvörösvár város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Zsíros-Hegy, Pilisvörösvár
Zsíros-Hegy, Pilisvörösvár A Zsíros-hegy egy hegy a Budai-hegységben. A legmagasabb pontja közigazgatásilag Solymár területén található, közel a nagykovácsi és pilisszentiváni hármas határhoz. Területe a Duna–Ipoly Nemzeti Park és a Budai Tájvédelmi Körzet része. Gépjárművel is könnyen megközelíthető, de csak Nagykovácsi felől.
Menetrendek Zsíros-Hegy tömegközlekedéssel
A kép szerzői jog alá eshet. További információ a Wikipédián található
Könnyebb a Zsíros-Hegy elérése az alkalmazással!