Ugrás a fő témára
Autóbusz - 197

197 Vonal

Rákoskert Vasútállomás

BKK

BKK 197 autóbusz útvonal menetrendje és megállók (Frissítve)

A 197 autóbusz (Rákoskert Vasútállomás) 11 megállók megállója van ami a Schell Gyuláné Tér megállóból indul és a Rákoskert Vasútállomás megállóig közlekedik.

197 autóbusz menetrendi áttekintés a következő hétre: Napi egyszer indul innen 04:29. Üzemi napok ezen a héten:: munkanapok.

Válassz ki egy 197 autóbusz megállók -t a folyamatosan frissülő valós idejű menetrendekhez amiknek az útvonalát térképen is meg tudod tekinteni

Útirány: Rákoskert Vasútállomás (11 megálló)

  • Schell Gyuláné Tér

  • Erzsébet Körút

  • Sáránd Utca

  • Pesti Út

  • Nyomdász Utca

  • Nyomdok Utca

  • Olcsva Utca

  • Kucorgó Tér

  • Rózsaszál Utca

  • Schell Gyuláné Tér

  • Rákoskert Vasútállomás

197 GYIK

  • Mikor van az üzemkezdete a 197 autóbusz vonalnak?

    A 197 autóbusz szolgáltatásai ekkor kezdődnek: 04:29, hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek.

  • Meddig jár a 197 autóbusz vonal?

    A 197 autóbusz szolgáltatásai 04:29 órakor állnak meg hétfő, kedd, szerda, csütörtök, péntek.

  • Mikor érkezik meg a 197 autóbusz?

    Mikor jön a Rákoskert Vasútállomás Autóbusz vonal? Nézd meg az Élő Érkezési Időket az élő érkezési időkhöz és a Rákoskert Vasútállomás Autóbusz vonal teljes menetrendjének megtekintéséhez, amely a legközelebb van az Ön tartózkodási helyéhez.

  • A BKK 197 autóbusz vonala fut Munka napja / Május elseje napon?

    A 197 autóbusz munkaideje Munka napja / Május elseje napon változhat. Kérjük, ellenőrizze a Moovit alkalmazást további részletekért.

  • Van egy 197 autóbusz megálló a közelemben?

    Kattints ide a legközelebbi 197 Kattints ide megtekintéséhez. autóbusz megálló.

197 autóbusz Menetrend

A(z) 197 autóbusz útvonal a következő napon közlekedik: hétfő - péntek. Rendes nyitvatartási idő: 04:29

NapÜzemelési ÓrákFrekvencia (perc)
hét04:29Egyszeri indulás
kedd04:29Egyszeri indulás
sze04:29Egyszeri indulás
csüt04:29Egyszeri indulás
pén04:29Egyszeri indulás
szoÜzemen KívülÜzemen Kívül
vasÜzemen KívülÜzemen Kívül

A BKK autóbusz szolgáltatási figyelmeztetések

Tekintse meg a(z) 197 összes frissítését (a(z) Schell Gyuláné Tér állomásról), beleértve a valós idejű állapotinformációkat, a(z) autóbusz késéseket, az útvonalak változásait, a megállók helyének változásait és minden egyéb szolgáltatási változást. Tekintse meg a 197 (Rákoskert Vasútállomás) valós idejű térképét, és kövesse nyomon a(z) autóbusz mozgását a térképen. Töltse le az alkalmazást a(z) BKK összes információjához most.

197 vonal, autóbusz viteldíj

A(z) BKK 197 (Rákoskert Vasútállomás) árai több tényezőtől függően változhatnak. A(z) BKK jegyek költségeivel kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel a Moovit alkalmazást vagy a(z) BKK hivatalos webhelyét.

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

197 (BKK)

Az első megállója a 197 autóbusz útvonalnak Schell Gyuláné Tér és az utolsó megállója Rákoskert Vasútállomás. 197 (Rákoskert Vasútállomás) üzemel munkanapok napokon.

További információ: 197 11 megállója van megállók megállóhelyen és a teljes utazási idő ehhez az útvonalhoz megközelítőleg 9 perc.

Épp úton vagy? Nézd meg, hogy miért több mint 1.5 millió felhasználó bízik meg a Moovit-ban, mint a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit biztosítja neked a BKK szolgáltató által ajánlott útvonalakat autóbusz nyomonkövetésével, élő útirányokkal, vonal útvonal térképekkel a Budapest városban, és segít megtalálni a legközelebbi 197 autóbusz megállók a közeledben. Nincs internet elérhetőséged? Tölts le egy offline PDF térképet és magaddal viheted a autóbusz menetrendjét a 197 autóbusz vonalhoz.

197 vonal valós idejű Autóbusz követő

Kövesse a 197 vonalat (Rákoskert Vasútállomás) egy élő térképen valós időben, és kövesse annak helyét, ahogy az állomások között mozog. Használja a Moovit 197 autóbusz vonalkövetőként vagy élő BKK autóbusz követő alkalmazásként, és soha ne maradjon le a autóbusz-ról.

Használja az alkalmazást utazástervezőként a BKK számára, vagy utazástervezőként a Metró, Komp, Villamos, Autóbusz vagy Vasút számára, hogy megtervezze útvonalát Budapest körül. Az útvonaltervező frissített adatokat jelenít meg a BKK és bármely autóbusz esetében, beleértve a 197 vonalat is, Budapest

197 - Alternatív Útirányok

Kövesse a
009ee3197
vonal ÉLŐ helyét