Ugrás a fő témára
Autóbusz - 236

236 Vonal

Vecsés Market Central Ferihegy / Margó Tivadar utca

BKK

BKK 236 autóbusz útvonal menetrendje és megállók (Frissítve)

A 236 autóbusz (Dembinszky Utca) 6 megállók megállója van ami a Margó Tivadar Utca megállóból indul és a Dembinszky Utca megállóig közlekedik.

236 autóbusz menetrendi áttekintés a következő hétre: Napi egyszer indul innen 20:58. Üzemi napok ezen a héten:: hétfő, kedd, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap.

Válassz ki egy 236 autóbusz megállók -t a folyamatosan frissülő valós idejű menetrendekhez amiknek az útvonalát térképen is meg tudod tekinteni

Útirány: Dembinszky Utca (6 megálló)

  • Margó Tivadar Utca

  • Fiatalság Utca

  • Barta Lajos Utca

  • Kondor Béla Sétány

  • Vörösmarty Mihály Utca

  • Dembinszky Utca

236 GYIK

  • Mikor van az üzemkezdete a 236 autóbusz vonalnak?

    A 236 autóbusz szolgáltatásai ekkor kezdődnek: 20:40, vasárnap, szombat.

  • Meddig jár a 236 autóbusz vonal?

    A 236 autóbusz szolgáltatásai 20:40 órakor állnak meg vasárnap, szombat.

  • Mikor érkezik meg a 236 autóbusz?

    Mikor jön a Vecsés Market Central Ferihegy / Margó Tivadar utca Autóbusz vonal? Nézd meg az Élő Érkezési Időket az élő érkezési időkhöz és a Vecsés Market Central Ferihegy / Margó Tivadar utca Autóbusz vonal teljes menetrendjének megtekintéséhez, amely a legközelebb van az Ön tartózkodási helyéhez.

  • A BKK 236 autóbusz vonala fut Munka napja / Május elseje napon?

    A 236 autóbusz munkaideje Munka napja / Május elseje napon változhat. Kérjük, ellenőrizze a Moovit alkalmazást további részletekért.

  • Van egy 236 autóbusz megálló a közelemben?

    Kattints ide a legközelebbi 236 Kattints ide megtekintéséhez. autóbusz megálló.

236 autóbusz Menetrend

236 autóbusz útvonal üzemi ideje hétfő, kedd, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap napokon van. Rendszeres menetrendi óták: 20:58

NapÜzemelési ÓrákFrekvencia (perc)
hét20:58Egyszeri indulás
kedd20:58Egyszeri indulás
szeÜzemen KívülÜzemen Kívül
csüt20:58Egyszeri indulás
pén20:58Egyszeri indulás
szo20:40Egyszeri indulás
vas20:40Egyszeri indulás

A BKK autóbusz szolgáltatási figyelmeztetések

Tekintse meg a(z) 236 összes frissítését (a(z) Margó Tivadar Utca állomásról), beleértve a valós idejű állapotinformációkat, a(z) autóbusz késéseket, az útvonalak változásait, a megállók helyének változásait és minden egyéb szolgáltatási változást. Tekintse meg a 236 (Dembinszky Utca) valós idejű térképét, és kövesse nyomon a(z) autóbusz mozgását a térképen. Töltse le az alkalmazást a(z) BKK összes információjához most.

236 vonal, autóbusz viteldíj

A(z) BKK 236 (Dembinszky Utca) árai több tényezőtől függően változhatnak. A(z) BKK jegyek költségeivel kapcsolatos további információkért kérjük, keresse fel a Moovit alkalmazást vagy a(z) BKK hivatalos webhelyét.

A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban

236 (BKK)

Az első megállója a 236 autóbusz útvonalnak Margó Tivadar Utca és az utolsó megállója Dembinszky Utca. 236 (Dembinszky Utca) üzemel hétfő, kedd, csütörtök, péntek, szombat, vasárnap napokon.

További információ: 236 6 megállója van megállók megállóhelyen és a teljes utazási idő ehhez az útvonalhoz megközelítőleg 4 perc.

Épp úton vagy? Nézd meg, hogy miért több mint 1.5 millió felhasználó bízik meg a Moovit-ban, mint a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit biztosítja neked a BKK szolgáltató által ajánlott útvonalakat autóbusz nyomonkövetésével, élő útirányokkal, vonal útvonal térképekkel a Budapest városban, és segít megtalálni a legközelebbi 236 autóbusz megállók a közeledben. Nincs internet elérhetőséged? Tölts le egy offline PDF térképet és magaddal viheted a autóbusz menetrendjét a 236 autóbusz vonalhoz.

236 vonal valós idejű Autóbusz követő

Kövesse a 236 vonalat (Dembinszky Utca) egy élő térképen valós időben, és kövesse annak helyét, ahogy az állomások között mozog. Használja a Moovit 236 autóbusz vonalkövetőként vagy élő BKK autóbusz követő alkalmazásként, és soha ne maradjon le a autóbusz-ról.

Használja az alkalmazást utazástervezőként a BKK számára, vagy utazástervezőként a Metró, Komp, Villamos, Autóbusz vagy Vasút számára, hogy megtervezze útvonalát Budapest körül. Az útvonaltervező frissített adatokat jelenít meg a BKK és bármely autóbusz esetében, beleértve a 236 vonalat is, Budapest

Kövesse a
009ee3236
vonal ÉLŐ helyét