Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bagan Ajam dari Mrsm Merbok dengan bas?

Dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam dengan bas

Untuk ke Bagan Ajam di Pulau Pinang dari Mrsm Merbok, Mengambil bas K51 dari Mrsm Merbok stesen ke Terminal Jalan Petri Sungai Petani stesen. Lepas itu Mengambil bas 17 dari Terminal Jalan Petri Sungai Petani stesen ke Bagan Ajam stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 32 min. Jadual bas dari Mrsm Merbok mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bagan Ajam pada aplikasi Moovit.

92min
Bas - K51K51
Bas - 1717
Berjalan ke Bagan Ajam
Bertolak dari Mrsm Merbok

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Mrsm Merbok
  • 2
    Bas - K51K51
    Menunggu untuk bas
    K51
    Sungai Petani
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Terminal Jalan Petri Sungai Petani
    59 min
  • 4
    Bas - 1717
    Menunggu untuk bas
    17
    Terminal Penang Sentral
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Bagan Ajam
    ID 12001707
    26 min
  • 6
    Berjalan ke Bagan Ajam
    Berjalan ke
    Bagan Ajam
    Jalan Bagan Ajam
    180 m • 3 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam

Jarak antara Mrsm Merbok, Pulau Pinang dan Bagan Ajam, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 55.32 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 92 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam

Untuk menyemak jadual bas dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Mrsm Merbok) dan destinasi (Bagan Ajam anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bagan Ajam dari Mrsm Merbok

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 92 minit, dan Laluan bas K51, Laluan bas 17

  • Adakah laluan bas terus dari Mrsm Merbok dan Bagan Ajam ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 32 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam?

    Laluan Bas K51 bermula dari stesen Sungai Petani yang berdekatan Mrsm Merbok di Kedah ke stesen Terminal Jalan Petri Sungai Petani. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Terminal Jalan Petri Sungai Petani berdekatan Bagan Ajam di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Mrsm Merbok di Kedah dan Bagan Ajam di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 32 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Mrsm Merbok untuk ke Bagan Ajam?

    Naik bas K51 dari berhenti Sungai Petani berdakatan Mrsm Merbok di Kedah.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Mrsm Merbok ke Bagan Ajam?

    Turun dari bas di berhenti Terminal Jalan Petri Sungai Petani, dimana paling dekat dengan Bagan Ajam di Pulau Pinang.