Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Perda dari Flat Macullum dengan bas?

Dari Flat Macullum ke Bandar Perda dengan bas

Untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang dari Flat Macullum, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas 401E dari Flat Macallum stesen ke Gold Coast Kondominium stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas CT13, dan Mengambil bas 701 dari Megamal Pinang - Pacific stesen ke Pejabat Mpsp stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 15 min. Tambang perjalanan adalah RM3.40 Jadual bas dari Flat Macullum mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bandar Perda pada aplikasi Moovit.

75minRM3.40
Bas - 401E401E
Bas - CT13CT13
Bas - 701701
Berjalan ke Bandar Perda
Bertolak dari Flat Macallum

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Flat Macullum
  • 2
    Bas - 401E401E
    Menunggu untuk bas
    401E
    Jeti - Blk.Pulau (Eks)
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Gold Coast Kondominium
    ID IKJ2064
    17 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Putra Place
    ID IKJ2066
    60 m • 1 min
  • 5
    Bas - CT13CT13
    Menunggu untuk bas
    CT13
    Cat Bridge : Bayan Baru - Sunway S.Jaya
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Megamal Pinang - Pacific
    ID MEW1067
    26 min
  • 7
    Bas - 701701
    Menunggu untuk bas
    701
    Penang Sentral - Bm
  • 8
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pejabat Mpsp
    ID MFA1094
    15 min
  • 9
    Berjalan ke Bandar Perda
    Berjalan ke
    Bandar Perda
    Jalan Perda Utama
    230 m • 3 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Flat Macullum ke Bandar Perda

Jarak antara Flat Macullum, Pulau Pinang dan Bandar Perda, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 30.37 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 75 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Flat Macullum ke Bandar Perda dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Flat Macullum ke Bandar Perda

Untuk menyemak jadual bas dari Flat Macullum ke Bandar Perda menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Flat Macullum) dan destinasi (Bandar Perda anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Perda dari Flat Macullum

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 75 minit, dan Laluan bas 401E, Laluan bas CT13, Laluan bas 701

  • Adakah laluan bas terus dari Flat Macullum ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 15 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Flat Macullum ke Bandar Perda di Pulau Pinang

    Laluan Bas 401E bermula dari stesen Gold Coast Kondominium yang berdekatan Flat Macullum ke stesen Putra Place. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Putra Place yang berdekatan Bandar Perda di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Flat Macullum ke Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Flat Macullum dan Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 15 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Flat Macullum untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Naik bas 401E dari berhenti Gold Coast Kondominium berdakatan Flat Macullum di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Flat Macullum ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Turun dari bas di berhenti Putra Place, dimana paling dekat dengan Bandar Perda di Pulau Pinang.

  • Bilakah bas pertama dari Flat Macullum ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Bas pertama dari Flat Macullum ke Bandar Perda di Pulau Pinang adalah CAT Bridge Bukit Mertajam. Ia bertolak dari berhenti Hub Lebuh Carnarvon pada 14.00.

  • How much is the bas fare from Flat Macullum to Bandar Perda?

    Tambang perjalanan dari Flat Macullum ke Bandar Perda adalah RM3.40