Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Perda dari Masjid Kampung Setol dengan bas?

Dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda dengan bas

Untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang dari Masjid Kampung Setol, Mengambil bas 701 dari Masjid Kampung Setol stesen ke Megamal Pinang - Pacific stesen. Lepas itu Mengambil bas 701 dari Megamal Pinang - Pacific stesen ke Pejabat Mpsp stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 27 min. Tambang perjalanan adalah RM2.80 Jadual bas dari Masjid Kampung Setol mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bandar Perda pada aplikasi Moovit.

27minRM2.80
Bas - 701701
Bas - 701701
Berjalan ke Bandar Perda
Bertolak dari Masjid Kampung Setol

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Masjid Kampung Setol
  • 2
    Bas - 701701
    Menunggu untuk bas
    701
    Bm - P.Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Megamal Pinang - Pacific
    ID MEW1067
    5 min
  • 4
    Bas - 701701
    Menunggu untuk bas
    701
    Penang Sentral - Bm
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pejabat Mpsp
    ID MFA1094
    16 min
  • 6
    Berjalan ke Bandar Perda
    Berjalan ke
    Bandar Perda
    Jalan Perda Utama
    230 m • 3 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda

Jarak antara Masjid Kampung Setol, Pulau Pinang dan Bandar Perda, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 8.25 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 27 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda

Untuk menyemak jadual bas dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Masjid Kampung Setol) dan destinasi (Bandar Perda anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Perda dari Masjid Kampung Setol

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 27 minit, dan Laluan bas 701, Laluan bas 701

  • Adakah laluan bas terus dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 27 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda di Pulau Pinang

    Laluan Bas 701 bermula dari stesen Megamal Pinang - Pacific yang berdekatan Masjid Kampung Setol ke stesen Pejabat Mpsp. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Pejabat Mpsp yang berdekatan Bandar Perda di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Masjid Kampung Setol dan Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 27 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Masjid Kampung Setol untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Naik bas 701 dari berhenti Megamal Pinang - Pacific berdakatan Masjid Kampung Setol di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Turun dari bas di berhenti Pejabat Mpsp, dimana paling dekat dengan Bandar Perda di Pulau Pinang.

  • Bilakah bas terakhir dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Bas terakhir dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda di Pulau Pinang adalah laluan Penang Sentral - Bukit Mertajam via Megamall. Ia bertolak dari berhenti Kampung Jalan Baru pada 06.53.

  • How much is the bas fare from Masjid Kampung Setol to Bandar Perda?

    Tambang perjalanan dari Masjid Kampung Setol ke Bandar Perda adalah RM2.80