Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Perda dari Kampung Sungai Paya Takung dengan bas?

Dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda dengan bas

Untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang dari Kampung Sungai Paya Takung, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas ML19 dari Kampung Sungai Paya Takung stesen ke Hentian Raya Parit Buntar stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas EB80, dan Mengambil bas 701 dari Kompleks Chai Leng Park stesen ke Pejabat Mpsp stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 120 min. Jadual bas dari Kampung Sungai Paya Takung mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bandar Perda pada aplikasi Moovit.

120min
Bas - ML19ML19
Bas - EB80EB80
Bas - 701701
Berjalan ke Bandar Perda
Bertolak dari Kampung Sungai Paya Takung

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Kampung Sungai Paya Takung
  • 2
    Bas - ML19ML19
    Menunggu untuk bas
    ML19
    Parit Buntar
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Hentian Raya Parit Buntar
    ID 12002162
    26 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hentian Raya Parit Buntar
    ID MDM0846
    20 m • 1 min
  • 5
    Bas - EB80EB80
    Menunggu untuk bas
    EB80
    Parit Buntar-B'Worth
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Padang Kilat
    ID MAA0180
    51 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Kompleks Chai Leng Park
    ID MAA0191
    110 m • 2 min
  • 8
    Bas - 701701
    Menunggu untuk bas
    701
    Penang Sentral - Bm
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pejabat Mpsp
    ID MFA1094
    18 min
  • 10
    Berjalan ke Bandar Perda
    Berjalan ke
    Bandar Perda
    Jalan Perda Utama
    230 m • 3 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda

Jarak antara Kampung Sungai Paya Takung, Pulau Pinang dan Bandar Perda, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 56.35 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 120 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda

Untuk menyemak jadual bas dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Kampung Sungai Paya Takung) dan destinasi (Bandar Perda anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Perda dari Kampung Sungai Paya Takung

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 120 minit, dan Laluan bas ML19, Laluan bas EB80, Laluan bas 701

  • Adakah laluan bas terus dari Kampung Sungai Paya Takung dan Bandar Perda ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 120 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda?

    Laluan Bas ML19 bermula dari stesen Hentian Raya Parit Buntar yang berdekatan Kampung Sungai Paya Takung di Kedah ke stesen Hentian Raya Parit Buntar. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Hentian Raya Parit Buntar berdekatan Bandar Perda di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Kampung Sungai Paya Takung di Kedah dan Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 120 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Kampung Sungai Paya Takung untuk ke Bandar Perda?

    Naik bas ML19 dari berhenti Hentian Raya Parit Buntar berdakatan Kampung Sungai Paya Takung di Kedah.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Kampung Sungai Paya Takung ke Bandar Perda?

    Turun dari bas di berhenti Hentian Raya Parit Buntar, dimana paling dekat dengan Bandar Perda di Pulau Pinang.