Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Perda dari Jalan Kulim, 1 dengan bas?

Dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda dengan bas

Untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang dari Jalan Kulim, 1, Mengambil bas 107 dari Taman Machang Bubuk stesen ke Bukit Mertajam Lean Hock stesen. Lepas itu Mengambil bas 702 dari Plaza Utama stesen ke Perda Utama stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 44 min. Jadual bas dari Jalan Kulim, 1 mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bandar Perda pada aplikasi Moovit.

44min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 107107
Bas - 702702
Berjalan ke Bandar Perda
Bertolak dari Taman Machang Bubuk

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Taman Machang Bubuk
    90 m • 2 min
  • 2
    Bas - 107107
    Menunggu untuk bas
    107
    Bukit Mertajam
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Bukit Mertajam Lean Hock
    20 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Plaza Utama
    ID MDZ0907
    690 m • 9 min
  • 5
    Bas - 702702
    Menunggu untuk bas
    702
    Bm - P.Sentral
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Perda Utama
    ID MFA1098
    7 min
  • 7
    Berjalan ke Bandar Perda
    Berjalan ke
    Bandar Perda
    Jalan Perda Utama
    420 m • 6 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda

Jarak antara Jalan Kulim, 1, Pulau Pinang dan Bandar Perda, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 10.79 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 44 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda

Untuk menyemak jadual bas dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Jalan Kulim, 1) dan destinasi (Bandar Perda anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Perda dari Jalan Kulim, 1

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 44 minit, dan Laluan bas 107, Laluan bas 702

  • Adakah laluan bas terus dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 44 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda di Pulau Pinang

    Laluan Bas 107 bermula dari stesen Taman Machang Bubuk yang berdekatan Jalan Kulim, 1 ke stesen Bukit Mertajam Lean Hock. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Bukit Mertajam Lean Hock yang berdekatan Bandar Perda di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Jalan Kulim, 1 dan Bandar Perda di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 44 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Jalan Kulim, 1 untuk ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Naik bas 107 dari berhenti Taman Machang Bubuk berdakatan Jalan Kulim, 1 di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Turun dari bas di berhenti Bukit Mertajam Lean Hock, dimana paling dekat dengan Bandar Perda di Pulau Pinang.

  • Bilakah bas pertama dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda di Pulau Pinang?

    Bas pertama dari Jalan Kulim, 1 ke Bandar Perda di Pulau Pinang adalah Penang Sentral - Machang Bubuk. Ia bertolak dari berhenti Klinik Bersatu pada 14.03.