Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Batu Maung dari Klinik Desa Sungai Limau dengan bas dan feri?

Dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung dengan bas dan feri

Untuk ke Batu Maung di Pulau Pinang dari Klinik Desa Sungai Limau, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan feri: Mengambil bas 62 dari S.K. Sri Limau stesen ke Penang Sentral stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Feri FERI, dan Mengambil bas 302 dari Terminal A Weld Quay stesen ke Balai Polis Batu Maung stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 3 jam 55 min. Tambang perjalanan adalah RM9.30 Jadual bas dan feri dari Klinik Desa Sungai Limau mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan feri yang dikemas kini ke Batu Maung pada aplikasi Moovit.

235minRM9.30
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 6262
Feri - FERI
Bas - 302302
Berjalan ke Batu Maung
Bertolak dari S.K. Sri Limau

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    S.K. Sri Limau
    50 m • 1 min
  • 2
    Bas - 6262
    Menunggu untuk bas
    62
    Butterworth
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Penang Sentral
    21 min
  • 4
    Berjalan kaki ke feri stesen
    Berjalan kaki ke feri stesen
    Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal
    10 m • 1 min
  • 5
    Feri - FERI
    Menunggu untuk feri
    FERI
    Mainland (Butterworth) To Island
  • 6
    Menaiki feri ke stesen
    Menaiki feri ke stesen
    Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal
    20 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Terminal A Weld Quay
    ID IKI2054
    50 m • 1 min
  • 8
    Bas - 302302
    Menunggu untuk bas
    302
    Jeti - Batu Maung
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Balai Polis Batu Maung
    ID IAE0243
    116 min
  • 10
    Berjalan ke Batu Maung
    Berjalan ke
    Batu Maung
    Lebuh Batu Maung 2
    360 m • 5 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung

Jarak antara Klinik Desa Sungai Limau, Pulau Pinang dan Batu Maung, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 59.9 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 235 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung dengan menggunakan bas dan feri. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Feri dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung

Untuk menyemak jadual bas dan feri dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Klinik Desa Sungai Limau) dan destinasi (Batu Maung anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan feri yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan feri, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan feri terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Batu Maung dari Klinik Desa Sungai Limau

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 235 minit, dan Laluan bas 62, Laluan feri FERI, Laluan bas 302

  • Adakah laluan bas terus dari Klinik Desa Sungai Limau dan Batu Maung ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan feri. Anggaran masa perjalanan adalah 3 jam 55 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung?

    Laluan Bas 62 bermula dari stesen S.K. Sri Limau yang berdekatan Klinik Desa Sungai Limau di Kedah ke stesen Penang Sentral. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan feri sehingga stesen Penang Sentral berdekatan Batu Maung di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung dengan bas dan feri?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Klinik Desa Sungai Limau di Kedah dan Batu Maung di Pulau Pinang dengan bas dan feri adalah lebih kurang 3 jam 55 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Klinik Desa Sungai Limau untuk ke Batu Maung?

    Naik bas 62 dari berhenti S.K. Sri Limau berdakatan Klinik Desa Sungai Limau di Kedah.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung?

    Turun dari bas di berhenti Penang Sentral, dimana paling dekat dengan Batu Maung di Pulau Pinang.

  • How much is the total bas dan feri fare from Klinik Desa Sungai Limau to Batu Maung?

    Tambang perjalanan dari Klinik Desa Sungai Limau ke Batu Maung adalah RM9.30