Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bedong dari Kampung Selamat dengan bas dan keretapi?

Dari Kampung Selamat ke Bedong dengan bas dan keretapi

Untuk ke Bedong di Kedah dari Kampung Selamat, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas 613 dari Pusat Serenti Kg. Selamat stesen ke Pejabat Pos Tasek Gelugor stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi PADANG BESAR LINE, dan Mengambil bas K50 dari SK Gurun Pusat stesen ke Pekan Bedong stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 3 jam 28 min. Jadual bas dan keretapi dari Kampung Selamat mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Bedong pada aplikasi Moovit.

208min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 613613
Keretapi - PADANG BESAR LINE
Bas - K50K50
Berjalan ke Bedong
Bertolak dari Pusat Serenti Kg. Selamat

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Pusat Serenti Kg. Selamat
    ID MCK0917
    530 m • 7 min
  • 2
    Bas - 613613
    Menunggu untuk bas
    613
    Padang Serai - Penang Sentral
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pejabat Pos Tasek Gelugor
    ID MBM0508
    11 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Tasek Gelugor
    360 m • 5 min
  • 5
    Keretapi - PADANG BESAR LINE
    Menunggu untuk keretapi
    PADANG BESAR LINE
    2920 - Padang Besar
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Gurun
    23 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    SK Gurun Pusat
    420 m • 6 min
  • 8
    Bas - K50K50
    Menunggu untuk bas
    K50
    Sungai Petani
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pekan Bedong
    27 min
  • 10
    Berjalan ke Bedong
    Berjalan ke
    Bedong
    Lorong Emas 8
    620 m • 8 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Kampung Selamat ke Bedong

Jarak antara Kampung Selamat, Kedah dan Bedong, Kedah adalah dianggarkan dalam 58.3 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 208 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Kampung Selamat ke Bedong dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kedah - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Kampung Selamat ke Bedong

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Kampung Selamat ke Bedong menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Kampung Selamat) dan destinasi (Bedong anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bedong dari Kampung Selamat

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 208 minit, dan Laluan bas 613, Laluan keretapi PADANG BESAR LINE, Laluan bas K50

  • Adakah laluan bas terus dari Kampung Selamat dan Bedong ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 3 jam 28 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Kampung Selamat ke Bedong?

    Laluan Bas 613 bermula dari stesen Pusat Serenti Kg. Selamat yang berdekatan Kampung Selamat di Pulau Pinang ke stesen Pejabat Pos Tasek Gelugor. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Pejabat Pos Tasek Gelugor berdekatan Bedong di Kedah

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Kampung Selamat ke Bedong dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Kampung Selamat di Pulau Pinang dan Bedong di Kedah dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 3 jam 28 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Kampung Selamat untuk ke Bedong?

    Naik bas 613 dari berhenti Pusat Serenti Kg. Selamat berdakatan Kampung Selamat di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Kampung Selamat ke Bedong?

    Turun dari bas di berhenti Pejabat Pos Tasek Gelugor, dimana paling dekat dengan Bedong di Kedah.