Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bertam dari Flat Kelawei dengan bas dan feri?

Dari Flat Kelawei ke Bertam dengan bas dan feri

Untuk ke Bertam di Pulau Pinang dari Flat Kelawei, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan feri: Mengambil bas 101 dari Hardware Pulau Tikus stesen ke Jejantas Terminal Feri stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Feri FERI, dan Mengambil bas 17 dari Penang Sentral stesen ke Taman Aman Putra stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 120 min. Jadual bas dan feri dari Flat Kelawei mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan feri yang dikemas kini ke Bertam pada aplikasi Moovit.

120min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 101101
Feri - FERI
Bas - 1717
Berjalan ke Bertam
Bertolak dari Hardware Pulau Tikus

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hardware Pulau Tikus
    ID IAX0365
    390 m • 5 min
  • 2
    Bas - 101101
    Menunggu untuk bas
    101
    Teluk Bahang - Jeti
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Jejantas Terminal Feri
    ID IKI2056
    15 min
  • 4
    Berjalan kaki ke feri stesen
    Berjalan kaki ke feri stesen
    Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal
    110 m • 2 min
  • 5
    Feri - FERI
    Menunggu untuk feri
    FERI
    Island To Mainland (Butterworth)
  • 6
    Menaiki feri ke stesen
    Menaiki feri ke stesen
    Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal
    20 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Penang Sentral
    10 m • 1 min
  • 8
    Bas - 1717
    Menunggu untuk bas
    17
    Terminal Sungai Petani
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Aman Putra
    ID 12000385
    17 min
  • 10
    Berjalan ke Bertam
    Berjalan ke
    Bertam
    Jalan Tun Hamdan Sheikh Tahir
    2.35 km • 30 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Flat Kelawei ke Bertam

Jarak antara Flat Kelawei, Pulau Pinang dan Bertam, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 31.15 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 120 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Flat Kelawei ke Bertam dengan menggunakan bas dan feri. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Feri dari Flat Kelawei ke Bertam

Untuk menyemak jadual bas dan feri dari Flat Kelawei ke Bertam menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Flat Kelawei) dan destinasi (Bertam anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan feri yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan feri, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan feri terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bertam dari Flat Kelawei

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 120 minit, dan Laluan bas 101, Laluan feri FERI, Laluan bas 17

  • Adakah laluan bas terus dari Flat Kelawei ke Bertam di Pulau Pinang?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan feri. Anggaran masa perjalanan adalah 120 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Flat Kelawei ke Bertam di Pulau Pinang

    Laluan Bas 101 bermula dari stesen Hardware Pulau Tikus yang berdekatan Flat Kelawei ke stesen Jejantas Terminal Feri. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan feri sehingga stesen Jejantas Terminal Feri yang berdekatan Bertam di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Flat Kelawei ke Bertam di Pulau Pinang dengan bas dan feri

    Anggaran masa perjalanan dari Flat Kelawei dan Bertam di Pulau Pinang dengan bas dan feri adalah lebih kurang 120 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Flat Kelawei untuk ke Bertam di Pulau Pinang?

    Naik bas 101 dari berhenti Hardware Pulau Tikus berdakatan Flat Kelawei di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Flat Kelawei ke Bertam di Pulau Pinang?

    Turun dari bas di berhenti Jejantas Terminal Feri, dimana paling dekat dengan Bertam di Pulau Pinang.