Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bertam dari Taman Guru dengan bas?

Dari Taman Guru ke Bertam dengan bas

Menaiki bas terus dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang: Mengambil bas 606 dari Taman Guru stesen ke Pejabat Tanah Kepala Batas stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 10 min. Tambang perjalanan adalah RM3.40 Jadual bas dari Taman Guru mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bertam pada aplikasi Moovit.

70minRM3.40
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 606606
Berjalan ke Bertam
Bertolak dari Taman Guru

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Taman Guru
    ID M0I0035
    60 m • 1 min
  • 2
    Bas - 606606
    Menunggu untuk bas
    606
    Bm - Kepala Batas
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pejabat Tanah Kepala Batas
    ID MAI0255
    50 min
  • 4
    Berjalan ke Bertam
    Berjalan ke
    Bertam
    Jalan Tun Hamdan Sheikh Tahir
    1.49 km • 19 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Taman Guru ke Bertam

Jarak antara Taman Guru, Pulau Pinang dan Bertam, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 24.56 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 70 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Taman Guru ke Bertam dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Taman Guru ke Bertam

Untuk menyemak jadual bas dari Taman Guru ke Bertam menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Taman Guru) dan destinasi (Bertam anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bertam dari Taman Guru

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 70 minit, dan Laluan bas 606

  • Adakah laluan bas terus dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang?

    Ya, perjalanan dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang mempunyai laluan bas terus dan anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 10 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang

    Laluan Bas 606 bermula dari stesen Taman Guru berdekatan Taman Guru ke stesen Bm - Kepala Batas yang berdekatan dengan Bertam di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Taman Guru dan Bertam di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 10 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan Taman Guru untuk ke Bertam di Pulau Pinang?

    Naik bas 606 dari berhenti Taman Guru berdakatan Taman Guru di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang?

    Turun dari bas di berhenti Bm - Kepala Batas, dimana paling dekat dengan Bertam di Pulau Pinang.

  • Bilakah bas pertama dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang?

    Bas pertama dari Taman Guru ke Bertam di Pulau Pinang adalah Bukit Mertajam - Kepala Batas. Ia bertolak dari berhenti Taman Guru pada 16.07.

  • How much is the bas fare from Taman Guru to Bertam?

    Tambang perjalanan dari Taman Guru ke Bertam adalah RM3.40