Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bukit Minyak dari Hentian Raya Parit Buntar dengan bas?

Dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak dengan bas

Untuk ke Bukit Minyak di Pulau Pinang dari Hentian Raya Parit Buntar, Mengambil bas EB80 dari Hentian Raya Parit Buntar stesen ke Residensi Merbok stesen. Lepas itu Mengambil bas 801 dari Residensi Merbok stesen ke Pusat Perniagaan Juru Jaya stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 13 min. Tambang perjalanan adalah RM4.70 Jadual bas dari Hentian Raya Parit Buntar mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Bukit Minyak pada aplikasi Moovit.

73minRM4.70
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - EB80EB80
Bas - 801801
Berjalan ke Bukit Minyak
Bertolak dari Hentian Raya Parit Buntar

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hentian Raya Parit Buntar
    ID MDM0846
    20 m • 1 min
  • 2
    Bas - EB80EB80
    Menunggu untuk bas
    EB80
    Parit Buntar-B'Worth
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Residensi Merbok
    ID MEB0919
    13 min
  • 4
    Bas - 801801
    Menunggu untuk bas
    801
    Nibong Tebal - P.Sentral
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pusat Perniagaan Juru Jaya
    ID MAU0335
    46 min
  • 6
    Berjalan ke Bukit Minyak
    Berjalan ke
    Bukit Minyak
    Jalan Pulasan
    450 m • 6 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak

Jarak antara Hentian Raya Parit Buntar, Pulau Pinang dan Bukit Minyak, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 28.89 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 73 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak

Untuk menyemak jadual bas dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Hentian Raya Parit Buntar) dan destinasi (Bukit Minyak anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bukit Minyak dari Hentian Raya Parit Buntar

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 73 minit, dan Laluan bas EB80, Laluan bas 801

  • Adakah laluan bas terus dari Hentian Raya Parit Buntar dan Bukit Minyak ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 13 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak?

    Laluan Bas EB80 bermula dari stesen Hentian Raya Parit Buntar yang berdekatan Hentian Raya Parit Buntar di Perak ke stesen Parit Buntar-B'Worth. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Parit Buntar-B'Worth berdekatan Bukit Minyak di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Hentian Raya Parit Buntar di Perak dan Bukit Minyak di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 13 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Hentian Raya Parit Buntar untuk ke Bukit Minyak?

    Naik bas EB80 dari berhenti Hentian Raya Parit Buntar berdakatan Hentian Raya Parit Buntar di Perak.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak?

    Turun dari bas di berhenti Parit Buntar-B'Worth, dimana paling dekat dengan Bukit Minyak di Pulau Pinang.

  • How much is the bas fare from Hentian Raya Parit Buntar to Bukit Minyak?

    Tambang perjalanan dari Hentian Raya Parit Buntar ke Bukit Minyak adalah RM4.70