Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Gelugor dari Masjid Permatang Kerat Terujuk dengan bas?

Dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor dengan bas

Untuk ke Gelugor di Pulau Pinang dari Masjid Permatang Kerat Terujuk, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas ML19 dari Masjid Permatang Kerat Terujuk stesen ke Hentian Raya Parit Buntar stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas EB80, dan Mengambil bas CT13 dari Megamal Pinang - Pacific stesen ke Batu Uban Highway stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 46 min. Jadual bas dari Masjid Permatang Kerat Terujuk mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Gelugor pada aplikasi Moovit.

166min
Bas - ML19ML19
Bas - EB80EB80
Bas - CT13CT13
Berjalan ke Gelugor
Bertolak dari Masjid Permatang Kerat Terujuk

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Masjid Permatang Kerat Terujuk
  • 2
    Bas - ML19ML19
    Menunggu untuk bas
    ML19
    Parit Buntar
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Hentian Raya Parit Buntar
    ID 12002162
    25 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hentian Raya Parit Buntar
    ID MDM0846
    20 m • 1 min
  • 5
    Bas - EB80EB80
    Menunggu untuk bas
    EB80
    Parit Buntar-B'Worth
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Kuil Sri Muniswara
    ID MAA0179
    50 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Megamal Pinang - Pacific
    ID MEW1067
    570 m • 8 min
  • 8
    Bas - CT13CT13
    Menunggu untuk bas
    CT13
    Cat Bridge : Sunway S.Jaya - Bayan Baru
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Batu Uban Highway
    ID IJJ1981
    30 min
  • 10
    Berjalan ke Gelugor
    Berjalan ke
    Gelugor
    Jalan Sultan Azlan Shah
    2.87 km • 36 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor

Jarak antara Masjid Permatang Kerat Terujuk, Pulau Pinang dan Gelugor, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 65.67 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 166 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor

Untuk menyemak jadual bas dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Masjid Permatang Kerat Terujuk) dan destinasi (Gelugor anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Gelugor dari Masjid Permatang Kerat Terujuk

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 166 minit, dan Laluan bas ML19, Laluan bas EB80, Laluan bas CT13

  • Adakah laluan bas terus dari Masjid Permatang Kerat Terujuk dan Gelugor ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 46 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor?

    Laluan Bas ML19 bermula dari stesen Hentian Raya Parit Buntar yang berdekatan Masjid Permatang Kerat Terujuk di Kedah ke stesen Hentian Raya Parit Buntar. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Hentian Raya Parit Buntar berdekatan Gelugor di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Masjid Permatang Kerat Terujuk di Kedah dan Gelugor di Pulau Pinang dengan bas adalah lebih kurang 2 jam 46 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Masjid Permatang Kerat Terujuk untuk ke Gelugor?

    Naik bas ML19 dari berhenti Hentian Raya Parit Buntar berdakatan Masjid Permatang Kerat Terujuk di Kedah.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Masjid Permatang Kerat Terujuk ke Gelugor?

    Turun dari bas di berhenti Hentian Raya Parit Buntar, dimana paling dekat dengan Gelugor di Pulau Pinang.