Macam mana untuk pergi ke Kiulap dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) dengan bas?
Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap - Jadual Bas
bas 46 dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap beroperasi dari 07.11 ke 18.49, dengan perlepasan setiap 40 min-1 jam. Perjalanan tersebut mengambil masa lebih kurang 1 jam 13 min, dengan perkhidmatan berkala sepangjang waktu operasi.
Dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap dengan bas
Untuk ke Kiulap di Gadong dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas), Mengambil bas 46 dari Jalan Junjongan (Opp Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) stesen ke Bsb Terminal stesen. Lepas itu Mengambil bas 01C dari Bsb Terminal stesen ke Jalan Kiulap (Simpang 119) stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 13 min. Tambang perjalanan adalah BND2.00 Jadual bas dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Kiulap pada aplikasi Moovit.
langkah demi langkah
- 1Berjalan kaki ke bas stesenJalan Junjongan (Opp Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas)20 m • 1 min
- 2Menunggu untuk bas46Bsb Terminal - Kg Sungai Kebun
- 3Menaiki bas ke stesenBsb Terminal33 min
- 4Menunggu untuk bas01C01c
- 5Menaiki bas ke stesenJalan Kiulap (Simpang 119)11 min
- 6Berjalan keKiulapSimpang 118-6180 m • 3 min
Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap
Jadual Bas dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap
Laluan-laluan yang berkaitan
- Bsb Terminal ke Kiulap
- Jalan Kianggeh (Terrace/Radisson) ke Kiulap
- Mall Gadong (Rizqun Hotel) ke Kiulap
- Centrepoint Hotel ke Kiulap
- Jalan Gadong (Under Shhb Bypass-Nbt) ke Kiulap
- Lapangan Terbang Antarabangsa Brunei ke Kiulap
- Terminal Feri Serasa ke Kiulap
- Jalan Ripas (Telbru Sumbiling) ke Kiulap
- Sekolah Rendah Pusar Ulak / St Andrew's School ke Kiulap
- Kiulap Commercial ke Kiulap
- Tamu Gadong ke Kiulap
- Jalan Gadong (Nyonya Restaurant) ke Kiulap
- Rizqun Hotel ke Kiulap
- Jalan Simpang (Soas - St Andrew'S) ke Kiulap
- Jalan Ripas (Opp Tel Bru) ke Kiulap
- Jalan Bendehara (Royal Regalia Museum) ke Kiulap
- Jalan Bendahara (Royal Regalia) ke Kiulap
- Jalan Ripas - Mahkamah (Court) ke Kiulap
- Jalan Ripas (Sri Kompleks) ke Kiulap
- Masjid Jame 'Asr (Simpang 127) ke Kiulap
Soalan & Jawapan
Cara-cara paling cepat untuk ke Kiulap dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas)
Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 73 minit, dan Laluan bas 46, Laluan bas 01C
Adakah laluan bas terus dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) dan Kiulap ?
Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 13 min.
Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap?
Laluan Bas 46 bermula dari stesen Jalan Junjongan (Opp Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) yang berdekatan Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) di Bandar Seri Begawan ke stesen Bsb Terminal. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Bsb Terminal berdekatan Kiulap di Gadong
Berapa lama untuk perjalanan dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap dengan bas?
Anggaran masa untuk perjalanan dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) di Bandar Seri Begawan dan Kiulap di Gadong dengan bas adalah lebih kurang 1 jam 13 min.
Dimana saya patut naik bas berdakatan Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) untuk ke Kiulap?
Naik bas 46 dari berhenti Jalan Junjongan (Opp Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) berdakatan Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) di Bandar Seri Begawan.
Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap?
Turun dari bas di berhenti Bsb Terminal, dimana paling dekat dengan Kiulap di Gadong.
Bilakah bas terakhir dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap?
Bas terakhir dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) di Bandar Seri Begawan ke Kiulap di Gadong adalah laluan BSB Terminal - Kg Sungai Kebun. Ia bertolak dari berhenti Jalan Junjongan (Opp Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) pada 02.49.
How much is the bas fare from Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) to Kiulap?
Tambang perjalanan dari Jalan Junjongan (Spg 274/218/Shell Tasamul/Masjid Kg Lumapas) ke Kiulap adalah BND2.00
Laluan Popular
- Jalan Projek Pertanian Bertumpu ke Kampong Ayer Brunei
- Jalan Gadong (Nyonya Restaurant) ke Kampong Ayer
- Jalan Tutong (Opp Hua Ho Tg Bunut) ke Jerudong
- Jalan Kota Batu - Opp Jeti Queen Elizabeth ke Kiulap
- Jubilee Hotel ke Kampong Ayer
- Pengkalan Batu ke Kianggeh
- Jalan Gadong (Spg 884/Gerai Jangsak) ke Kampong Ayer Brunei
- Kiulap Commercial ke Kampong Ayer
- Jalan Tutong (Sengkurong Library) ke Kiulap
- Jalan Tutong (Spg 444) ke Kampong Ayer Brunei
- Rpn Kg Rimba (Jalan 3 - Sr Rimba 2) ke Kampong Ayer Brunei
- Jalan Subok (Spg 145) ke Kampong Ayer
- Jalan Gadong (Traffic Light Gadong) ke Jerudong
- Jalan Jerudong (Spg 7/166/201/Sr Bakti Dewa) ke Kampong Ayer Brunei
- Jalan Tutong (Jalan Dadap) ke Kampong Ayer
- Jalan Kebangsaan (Supasave/Mabohai) ke Jerudong
- Jalan Lumapas (Spg 596/588) ke Kampong Ayer Brunei
- Jalan Muara (Mspsbs) ke Sultan Sharif Ali Islamic University
- Masjid Setia Ali ke Kampong Ayer Brunei
- Jalan Kiulap (Simpang 119) ke Kampong Ayer Brunei