Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kulim Hi Tech Park dari Ambank Tanjung Bungah dengan bas?

Dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park dengan bas

Untuk ke Kulim Hi Tech Park di Kedah dari Ambank Tanjung Bungah, anda perlu mengambil 3 laluan bas: Mengambil bas 101 dari Tsunami Village stesen ke Komtar Utara stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas CT14, dan Mengambil bas 107 dari Pba Bukit Mertajam stesen ke Taman Bukit Awi stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 2 jam 39 min. Jadual bas dari Ambank Tanjung Bungah mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Kulim Hi Tech Park pada aplikasi Moovit.

159min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 101101
Bas - CT14CT14
Bas - 107107
Berjalan ke Kulim Hi Tech Park
Bertolak dari Tsunami Village

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Tsunami Village
    ID IHJ1677
    230 m • 3 min
  • 2
    Bas - 101101
    Menunggu untuk bas
    101
    Teluk Bahang - Jeti
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Komtar Utara
    ID IEV1060
    28 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Terminal Komtar
    ID IFW1356
    280 m • 4 min
  • 5
    Bas - CT14CT14
    Menunggu untuk bas
    CT14
    Komtar - Bukit Mertajam
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pba Bukit Mertajam
    ID ICT0080
    48 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Pba Bukit Mertajam
    ID 12002343
    60 m • 1 min
  • 8
    Bas - 107107
    Menunggu untuk bas
    107
    Kulim
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Bukit Awi
    29 min
  • 10
    Berjalan ke Kulim Hi Tech Park
    Berjalan ke
    Kulim Hi Tech Park
    470 m • 6 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park

Jarak antara Ambank Tanjung Bungah, Kedah dan Kulim Hi Tech Park, Kedah adalah dianggarkan dalam 51.36 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 159 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kedah - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park

Untuk menyemak jadual bas dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Ambank Tanjung Bungah) dan destinasi (Kulim Hi Tech Park anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kulim Hi Tech Park dari Ambank Tanjung Bungah

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 159 minit, dan Laluan bas 101, Laluan bas CT14, Laluan bas 107

  • Adakah laluan bas terus dari Ambank Tanjung Bungah dan Kulim Hi Tech Park ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 3 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 2 jam 39 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park?

    Laluan Bas 101 bermula dari stesen Tsunami Village yang berdekatan Ambank Tanjung Bungah di Pulau Pinang ke stesen Komtar Utara. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Komtar Utara berdekatan Kulim Hi Tech Park di Kedah

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park dengan bas?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Ambank Tanjung Bungah di Pulau Pinang dan Kulim Hi Tech Park di Kedah dengan bas adalah lebih kurang 2 jam 39 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Ambank Tanjung Bungah untuk ke Kulim Hi Tech Park?

    Naik bas 101 dari berhenti Tsunami Village berdakatan Ambank Tanjung Bungah di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Ambank Tanjung Bungah ke Kulim Hi Tech Park?

    Turun dari bas di berhenti Komtar Utara, dimana paling dekat dengan Kulim Hi Tech Park di Kedah.