Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Kulim Hi Tech Park dari Stesen Bas Yan dengan bas dan keretapi?

Dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park dengan bas dan keretapi

Untuk ke Kulim Hi Tech Park di Kedah dari Stesen Bas Yan, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas ML04 dari Stesen Bas Yan stesen ke Pekan Rabu stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi PADANG BESAR LINE, dan Mengambil bas 62 dari Penang Sentral stesen ke Opp Pejabat Tanah & Daerah stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 360 min. Jadual bas dan keretapi dari Stesen Bas Yan mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Kulim Hi Tech Park pada aplikasi Moovit.

360min
Bas - ML04ML04
Keretapi - PADANG BESAR LINE
Bas - 6262
Berjalan ke Kulim Hi Tech Park
Bertolak dari Stesen Bas Yan

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Stesen Bas Yan
  • 2
    Bas - ML04ML04
    Menunggu untuk bas
    ML04
    Shahab Perdana (Alor Setar)
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pekan Rabu
    ID 7127
    71 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Alor Setar
    770 m • 10 min
  • 5
    Keretapi - PADANG BESAR LINE
    Menunggu untuk keretapi
    PADANG BESAR LINE
    2963 - Butterworth
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Butterworth
    68 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Penang Sentral
    60 m • 1 min
  • 8
    Bas - 6262
    Menunggu untuk bas
    62
    Kulim
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Opp Pejabat Tanah & Daerah
    43 min
  • 10
    Berjalan ke Kulim Hi Tech Park
    Berjalan ke
    Kulim Hi Tech Park
    970 m • 13 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park

Jarak antara Stesen Bas Yan, Kedah dan Kulim Hi Tech Park, Kedah adalah dianggarkan dalam 181.49 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 360 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kedah - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Stesen Bas Yan) dan destinasi (Kulim Hi Tech Park anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Kulim Hi Tech Park dari Stesen Bas Yan

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 360 minit, dan Laluan bas ML04, Laluan keretapi PADANG BESAR LINE, Laluan bas 62

  • Adakah laluan bas terus dari Stesen Bas Yan dan Kulim Hi Tech Park ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 360 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park?

    Laluan Bas ML04 bermula dari stesen Shahab Perdana (Alor Setar) yang berdekatan Stesen Bas Yan di Penang ke stesen Pekan Rabu. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Pekan Rabu berdekatan Kulim Hi Tech Park di Kedah

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Stesen Bas Yan di Penang dan Kulim Hi Tech Park di Kedah dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 360 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Stesen Bas Yan untuk ke Kulim Hi Tech Park?

    Naik bas ML04 dari berhenti Shahab Perdana (Alor Setar) berdakatan Stesen Bas Yan di Penang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Stesen Bas Yan ke Kulim Hi Tech Park?

    Turun dari bas di berhenti Pekan Rabu, dimana paling dekat dengan Kulim Hi Tech Park di Kedah.