Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Pekan Baru dari Opp Giat Mara dengan bas dan keretapi?

Dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru dengan bas dan keretapi

Untuk ke Pekan Baru di Kedah dari Opp Giat Mara, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas 107 dari Taman Macang Manis stesen ke Taman Tampoi Indah stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Bas 709, dan Mengambil keretapi PADANG BESAR LINE dari Bukit Mertajam stesen ke Sungai Petani stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 55 min. Jadual bas dan keretapi dari Opp Giat Mara mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Pekan Baru pada aplikasi Moovit.

115min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - 107107
Bas - 709709
Keretapi - PADANG BESAR LINE
Berjalan ke Pekan Baru
Bertolak dari Taman Macang Manis

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Taman Macang Manis
    460 m • 6 min
  • 2
    Bas - 107107
    Menunggu untuk bas
    107
    Bukit Mertajam
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Taman Tampoi Indah
    ID 12000590
    20 min
  • 4
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Taman Tampoi Indah
    ID MCC0590
    10 m • 1 min
  • 5
    Bas - 709709
    Menunggu untuk bas
    709
    Machang Bubok - Penang Sentral
  • 6
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Ktm Bukit Mertajam
    ID ICT0A81
    15 min
  • 7
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Bukit Mertajam
    320 m • 5 min
  • 8
    Keretapi - PADANG BESAR LINE
    Menunggu untuk keretapi
    PADANG BESAR LINE
    2920 - Padang Besar
  • 9
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Sungai Petani
    22 min
  • 10
    Berjalan ke Pekan Baru
    Berjalan ke
    Pekan Baru
    Jalan Mawar 2
    1.37 km • 18 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru

Jarak antara Opp Giat Mara, Kedah dan Pekan Baru, Kedah adalah dianggarkan dalam 49.47 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 115 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kedah - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Opp Giat Mara) dan destinasi (Pekan Baru anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Pekan Baru dari Opp Giat Mara

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 115 minit, dan Laluan bas 107, Laluan bas 709, Laluan keretapi PADANG BESAR LINE

  • Adakah laluan bas terus dari Opp Giat Mara dan Pekan Baru ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 55 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru?

    Laluan Bas 107 bermula dari stesen Taman Macang Manis yang berdekatan Opp Giat Mara di Pulau Pinang ke stesen Taman Tampoi Indah. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Taman Tampoi Indah berdekatan Pekan Baru di Kedah

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Opp Giat Mara di Pulau Pinang dan Pekan Baru di Kedah dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 1 jam 55 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Opp Giat Mara untuk ke Pekan Baru?

    Naik bas 107 dari berhenti Taman Macang Manis berdakatan Opp Giat Mara di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Opp Giat Mara ke Pekan Baru?

    Turun dari bas di stesen Taman Tampoi Indah, dimana paling dekat dengan Pekan Baru di Kedah.