Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Simpang Ampat dari Bank Negara Malaysia dengan bas, feri dan keretapi?

Dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat dengan bas, feri dan keretapi

Untuk ke Simpang Ampat di Pulau Pinang dari Bank Negara Malaysia, anda perlu mengambil Satu laluan feri, Satu laluan keretapi dan Satu laluan bas: Mengambil feri FERI dari Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal stesen ke Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi IPOH LINE, dan Mengambil bas 802 dari Masjid Padang Lalang stesen ke Masjid Simpang Empat stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 1 jam 57 min. Tambang perjalanan adalah RM5.20 Jadual bas, feri dan keretapi dari Bank Negara Malaysia mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas, feri dan keretapi yang dikemas kini ke Simpang Ampat pada aplikasi Moovit.

117minRM5.20
Berjalan kaki ke feri stesen
Feri - FERI
Keretapi - IPOH LINE
Bas - 802802
Berjalan ke Simpang Ampat
Bertolak dari Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke feri stesen
    Berjalan kaki ke feri stesen
    Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal
    1.03 km • 13 min
  • 2
    Feri - FERI
    Menunggu untuk feri
    FERI
    Island To Mainland (Butterworth)
  • 3
    Menaiki feri ke stesen
    Menaiki feri ke stesen
    Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal
    20 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Butterworth
    60 m • 1 min
  • 5
    Keretapi - IPOH LINE
    Menunggu untuk keretapi
    IPOH LINE
    2815 - Ipoh
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Bukit Mertajam
    10 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Masjid Padang Lalang
    ID MEI0956
    140 m • 2 min
  • 8
    Bas - 802802
    Menunggu untuk bas
    802
    Bm - Nibong Tebal
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Masjid Simpang Empat
    ID ICT0066
    31 min
  • 10
    Berjalan ke Simpang Ampat
    Berjalan ke
    Simpang Ampat
    Jalan Simpang Ampat
    140 m • 2 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat

Jarak antara Bank Negara Malaysia, Pulau Pinang dan Simpang Ampat, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 26.98 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 117 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat dengan menggunakan bas, feri dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas, Feri Dan Keretapi dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat

Untuk menyemak jadual bas, feri dan keretapi dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Bank Negara Malaysia) dan destinasi (Simpang Ampat anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas, feri dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, feri dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas, feri dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Simpang Ampat dari Bank Negara Malaysia

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 117 minit, dan Laluan feri FERI, Laluan keretapi IPOH LINE, Laluan bas 802

  • Adakah laluan feri terus dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat di Pulau Pinang?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil Satu laluan feri, Satu laluan keretapi dan Satu laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 1 jam 57 min.

  • Laluan feri manakah yang meliputi Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat di Pulau Pinang

    Laluan Feri FERI bermula dari stesen Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal yang berdekatan Bank Negara Malaysia ke stesen Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan keretapi dan Satu laluan bas sehingga stesen Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal yang berdekatan Simpang Ampat di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat di Pulau Pinang dengan feri, keretapi dan bas

    Anggaran masa perjalanan dari Bank Negara Malaysia dan Simpang Ampat di Pulau Pinang dengan feri, keretapi dan bas adalah lebih kurang 1 jam 57 min.

  • Dimana saya patut naik feri berdekatan Bank Negara Malaysia untuk ke Simpang Ampat di Pulau Pinang?

    Naik feri FERI dari stesen Pangkalan Raja Tun Uda Ferry Terminal berdakatan Bank Negara Malaysia di Pulau Pinang.

  • Dimana saya patut turun dari feri apabila dalam perjalana dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat di Pulau Pinang?

    Turun dari feri di berhenti Pangkalan Sultan Abdul Halim Ferry Terminal, dimana paling dekat dengan Simpang Ampat di Pulau Pinang.

  • How much is the total feri, keretapi dan bas fare from Bank Negara Malaysia to Simpang Ampat?

    Tambang perjalanan dari Bank Negara Malaysia ke Simpang Ampat adalah RM5.20