Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Simpang Ampat dari Stesen Bas Jitra dengan bas dan keretapi?

Dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat dengan bas dan keretapi

Untuk ke Simpang Ampat di Pulau Pinang dari Stesen Bas Jitra, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas K20 dari Stesen Bas Jitra stesen ke Pekan Rabu (Opp) stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi PADANG BESAR LINE, dan Mengambil bas 802 dari Masjid Padang Lalang stesen ke Masjid Simpang Empat stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 3 jam 46 min. Jadual bas dan keretapi dari Stesen Bas Jitra mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas dan keretapi yang dikemas kini ke Simpang Ampat pada aplikasi Moovit.

226min
Bas - K20K20
Keretapi - PADANG BESAR LINE
Bas - 802802
Berjalan ke Simpang Ampat
Bertolak dari Stesen Bas Jitra

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Stesen Bas Jitra
  • 2
    Bas - K20K20
    Menunggu untuk bas
    K20
    Shahab Perdana (Alor Setar)
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pekan Rabu (Opp)
    61 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Alor Setar
    630 m • 8 min
  • 5
    Keretapi - PADANG BESAR LINE
    Menunggu untuk keretapi
    PADANG BESAR LINE
    2923 - Butterworth
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Bukit Mertajam
    56 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Masjid Padang Lalang
    ID MEI0956
    140 m • 2 min
  • 8
    Bas - 802802
    Menunggu untuk bas
    802
    Bm - Nibong Tebal
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Masjid Simpang Empat
    ID ICT0066
    39 min
  • 10
    Berjalan ke Simpang Ampat
    Berjalan ke
    Simpang Ampat
    Jalan Simpang Ampat
    140 m • 2 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat

Jarak antara Stesen Bas Jitra, Pulau Pinang dan Simpang Ampat, Pulau Pinang adalah dianggarkan dalam 136.92 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 226 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Pulau Pinang - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas Dan Keretapi dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat

Untuk menyemak jadual bas dan keretapi dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Stesen Bas Jitra) dan destinasi (Simpang Ampat anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Simpang Ampat dari Stesen Bas Jitra

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 226 minit, dan Laluan bas K20, Laluan keretapi PADANG BESAR LINE, Laluan bas 802

  • Adakah laluan bas terus dari Stesen Bas Jitra dan Simpang Ampat ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 3 jam 46 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat?

    Laluan Bas K20 bermula dari stesen Pekan Rabu (Opp) yang berdekatan Stesen Bas Jitra di Penang ke stesen Alor Setar. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Alor Setar berdekatan Simpang Ampat di Pulau Pinang

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Stesen Bas Jitra di Penang dan Simpang Ampat di Pulau Pinang dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 3 jam 46 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Stesen Bas Jitra untuk ke Simpang Ampat?

    Naik bas K20 dari berhenti Pekan Rabu (Opp) berdakatan Stesen Bas Jitra di Penang.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Stesen Bas Jitra ke Simpang Ampat?

    Turun dari bas di berhenti Alor Setar, dimana paling dekat dengan Simpang Ampat di Pulau Pinang.