Bagaimana untuk pergi ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث di Gabès menggunakan Bas?

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث?

Stesen terdekat untuk ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث adalah:

  • Arram adalah 177 meter jauh, 3 min dengan berjalan kaki.

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث: BG-GB, ZZ-GB, ZZ-SF.

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000 buah bandar di dalam 92+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di {{CITY}} ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث di Gabès, Tunisia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث.

Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Arram.

Anda boleh pergi ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: BG-GB, ZZ-GB, ZZ-SF.

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث, inilah sebab kenapa melebihi 460 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Gabès, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث, Gabès
Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Menghala ke أكلة خفيفة, و ط 1 أرام, مارث dengan lebih mudah dengan menggunakan aplikasi!