Bagaimana untuk pergi ke نهج ابن الهيثم di Gabès menggunakan Bas?

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan نهج ابن الهيثم?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan نهج ابن الهيثم: ZZ-GB, ZZ-SF.

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000 buah bandar di dalam 92+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di {{CITY}} ke نهج ابن الهيثم

Ingin tahu cara terbaik untuk ke نهج ابن الهيثم di Gabès, Tunisia?

Moovit boleh membantu! Fungsi carian laluan Moovit boleh bantu menjadikan perjalanan anda lebih mudah. Nyatakan alamat jalan yang anda ingin menuju dan Moovit akan mencari laluan terunggul dan laluan paling cepat untuk ke sana!

Hanya mahu mod pengangkutan khusus? Bas adalah pengangkutan awam alternatif yang boleh sampai ke destinasi anda. Berikut adalah laluan-laluan pengangkutan awam yang melalui نهج ابن الهيثم Bas: ZZ-GB, ZZ-SF.

Selalu di luar? Muat turun aplikasi Moovit untuk dapatkan panduan arah nyata, dimana ia dapat menunjuk laluan terunggul untuk anda. Moovit mempunyai jadual waktu dan anggaran terkini untuk perjalanan anda ke نهج ابن الهيثم.

Anda tidak perlu aplikasi berlainan untuk bas ataupun rel untuk dapatkan jadual waktu terkini. Dengan Moovit, kami mempunyai semua jadual waktu dan laluan pengangkutan awam dalam satu aplikasi mesra pengguna. Kami berbangga dengan pengiktirafan aplikasi pengangkutan awam terunggul oleh Google Play Store dan Apple App Store. Ketahui kenapa melebihi 460 juta pengguna termasuk pengguna di Gabès, mempecayai Moovit untuk keperluan pengangkutan awam mereka.

نهج ابن الهيثم, Gabès

Stesen terdekat ke نهج ابن الهيثم di Gabès

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Menghala ke نهج ابن الهيثم dengan lebih mudah dengan menggunakan aplikasi!