Melangkau ke kandungan

Perancang Perjalanan Pengangkutan Awam Bandaraya Ipoh

Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Bandaraya Ipoh
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
qrcode-img

Pengusaha-pengusaha Bas

Lawati di sekitar Bandaraya Ipoh dengan pengangkutan awam!!

Melancong di sekitar Bandaraya Ipoh bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di Bandaraya Ipoh.

Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar Bandaraya Ipoh gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Ingin tahu cara-cara menggunakan pengangkutan awan di Bandaraya Ipoh atau cara pembayaran untuk pengangkutan awam di Bandaraya Ipoh? Aplikasi pengangkutan awam Moovit membolehkan anda ke mana-mana saja dengan pengangkutan awam dengan kos yang minima. Ia merangkumi maklumat tambang pengangkutan awam, tiket, dan kos. Sedang cari peta pengangkutan awam Bandaraya Ipoh? Aplikasi pengangkutan awam Moovit mempunyai semua hentian Bas di Bandaraya Ipoh pada peta interaktif.

Bandaraya Ipoh has 1 transit type(s), including: Bas, operated by several transit agencies, including myBAS (Perak Transit), Perak Transit

Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi