East Midlands, United Kingdom

Mula
Tamat
Cari

Lawati di sekitar East Midlands dengan pengangkutan awam!

Melancong di sekitar East Midlands bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di East Midlands.

Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar East Midlands gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Ingin tahu keadaan perjalanan di East Midlands berbanding dengan bandaraya-bandaraya yang lain? Indeks Pengangkutan Awam Moovit menpunyai fakta-fakta dan statistik pengunaan pengangkutan awam di lebih daripada 150 bandaraya. Ketahui lebih lanjut purata masa perjalanan dan menunggu, jarak perjalanan ke pejabat dengan menggunakan pengangkutan awam dan purata jarak berjalan kaki di East Midlands. Ketahui laluan Keretapi, Bas dan stesen mana yang paling popular di East Midlands dan lebih lagi.

East Midlands has 2 transit type(s), including: Keretapi, Bas, operated by several transit agencies, including National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, TM Travel, Other Operators

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 2200 buah bandar di dalam 80+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Ketibaan Masa Nyata, Jadual, Peta