East Midlands, United Kingdom

Mula
Tamat
Cari

Lawati di sekitar East Midlands dengan pengangkutan awam!

Melancong di sekitar East Midlands bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di East Midlands.

Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar East Midlands gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Curious to know how the commute in East Midlands compares to cities across the world? The Indeks Pengangkutan Awam Moovit shows facts and statistics about public transit usage in over 150 cities. Find the average commute and wait time for riders, the distance people travel to get to work with public transit and the average distance people in East Midlands walk each day. See which Keretapi, Bas and stations are the most popular in East Midlands, and more!

East Midlands has 2 transit type(s), including: Keretapi, Bas, operated by several transit agencies, including National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, TM Travel, Other Operators

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 1500 buah bandar di dalam 79+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Ketibaan Masa Nyata, Jadual, Peta