Bagaimana untuk pergi ke Gülen Yüzler Anaokulu di Nicosia menggunakan Bas

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Gülen Yüzler Anaokulu?

Dapatkan petunjuk dari lokasi semasa anda
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 2700 buah bandar di dalam 86+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge
Tambahkan lencana ini di laman web anda. Tekan untuk menyalin kod HTML

Sedang mencari arah ke Gülen Yüzler Anaokulu di Nicosia, Cyprus?

Macam mana nak pergi Gülen Yüzler Anaokulu telah jadi lebih mudah dengan Moovit. Dapatkan panduan arah dan semak hentian terdekat dengan menggunakan aplikasi Moovit ataupun laman sesawang Moovit.

Bas dan pilihan-pilihan pengangkutan awam alternatif lain yang berkaitan yang berkemungkinan untuk ke destinasi anda. Laluan berikut lalui dekat dengan Gülen Yüzler Anaokulu Bas: 106, 157, 158, ΛΕΥΚΩΣΊΑ - ΛΆΡΝΑΚΑ.

Adakah anda sedang mengguna aplikasi bas tertentu untuk semak masa ketibaan bas? dan aplikasi yang berlainan untuk masa ketibaan tren? Dengan Moovit, kita mempunyai semua jenis pengangkutan awam dalam satu aplikasi yang mesra pengguna.

Moovit membantu anda untuk dapatkan panduan paling pantas untuk ke Gülen Yüzler Anaokulu, dengan jadual waktu terkini. Muat turun aplikasi kita untuk mendapatkan fungsi panduan langkah demi langkah, anggaran jadual waktu nyata, dan laluan-laluan yang memboleh anda untuk tiba ke Gülen Yüzler Anaokulu dalam masa terpendek. Muat turun Moovit untuk mengalami dengan sendiri kenapa Google Play Store dan Apply App store mengundi kami sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul.

Gülen Yüzler Anaokulu
Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi