berhenti IPD Balik Pulau -Jadual waktu Khamis
Laluan | Halatuju | Masa |
---|---|---|
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 05.36 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 05.51 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 06.06 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 06.21 |
502 | Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon) | 06.23 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 06.36 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 06.56 |
502 | Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon) | 07.03 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 07.21 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 07.46 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 08.06 |
502 | Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon) | 08.15 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 08.26 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 08.46 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 09.06 |
502 | Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon) | 09.10 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 09.31 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 09.46 |
502 | Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon) | 10.05 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 10.05 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 10.25 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 10.45 |
502 | Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon) | 11.00 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 11.05 |
401E | Jetty (Via L.C.E Highway) | 11.25 |
Halatuju ke berhenti IPD Balik Pulau, Penang dengan menggunakan pengangkutan awam
Laluan-laluan berikut melalui IPD Balik Pulau
Cara untuk ke berhenti IPD Balik Pulau dengan menggunakan bas
Klik pada laluan bas untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini
Hentian-Hentian bas berdekatan berhenti IPD Balik Pulau di Penang
- IPD Barat Daya, 1 minit berjalan kaki,
Laluan bas yang ke berhenti IPD Balik Pulau di Penang
- 502, Balik Pulau (Via Jln Tun Sardon),
- 401E, Jetty (Via L.C.E Highway),
Apakah stesen terdekat untuk ke IPD Balik Pulau?
Stesen terdekat untuk ke IPD Balik Pulau adalah:
- IPD Barat Daya adalah 17 meter jauh, 1 min dengan berjalan kaki.
Laluan bas yang mana berhenti berdekatan dengan IPD Balik Pulau?
Laluan bas ini berhenti berhampiran dengan IPD Balik Pulau: 401E, 502.
stesen bas manaka yang terdekat dengan IPD Balik Pulau di Penang?
stesen bas terdekat ke IPD Balik Pulau di Penang adalah IPD Barat Daya. Ia adalah 1 min berjalan-kaki daripadanya
Bila perjalanan pertama bas ke IPD Balik Pulau di Penang?
502 adalah bas ke IPD Balik Pulau terakhir di Penang. Ia berhenti berdekatan pada 05.31
Bilakah perjalanan terakhir bas ke IPD Balik Pulau di Penang?
401E adalah bas ke IPD Balik Pulau terakhir di Penang. Ia berhenti berdekatan pada 00.28
Semak berhenti IPD Balik Pulau di Penang dalam peta.
Pengangkutan awam ke berhenti IPD Balik Pulau (ID: 12002298) di Penang
Sedang cari arah untuk ke IPD Balik Pulau di Penang, Malaysia?
Muat turun aplikasi Moovit untuk carian jadual waktu terkini dan panduan arah langkah demi langkai untuk laluan Bas atau Funikular yang melalui IPD Balik Pulau.
Sedang cari hentian paling dekat dengan IPD Balik Pulau? Lihatlah senarai hentian paling dekat dengan destinasi di bawah: IPD Barat Daya.
Bas: 401E, 502.
Kita menjadikan perjalanan dengan pengangkutan awam ke IPD Balik Pulau lebih senang, ini adalah sebab kenapa melebihi 1.5 juta pengguna, termasuk pengguna di Penang mempecayai Moovit sebagai aplikasi terunggul pengangkutan awam.
Gunakan aplikasi untuk navigasi ke tempat-tempat popular termasuklah lapangan terbang, hospital, stadium, kedai runcit, gedung membeli-belah, kafe, sekolah, kolej, dan universiti.
Kod berhenti IPD Balik Pulau adalah 12002298
Perkhidmatan pertama ke berhenti ini adalah 401E pada 05.36, manakala perkhidmatan terakhir adalah 502 pada 00.20.
berhenti ini melayani laluan-laluan Rapid Penang
Berhenti bas berdekatan berhenti IPD Balik Pulau
Stesen pengangkutan awam yang popular di Penang
Lawati di sekitar Penang dengan pengangkutan awam!!
Melancong di sekitar Penang bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di Penang.
Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar Penang gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.
Ingin tahu cara-cara menggunakan pengangkutan awan di Penang atau cara pembayaran untuk pengangkutan awam di Penang? Aplikasi pengangkutan awam Moovit membolehkan anda ke mana-mana saja dengan pengangkutan awam dengan kos yang minima. Ia merangkumi maklumat tambang pengangkutan awam, tiket, dan kos. Sedang cari peta pengangkutan awam Penang? Aplikasi pengangkutan awam Moovit mempunyai semua hentian Bas, Keretapi, Feri dan Funikular di Penang pada peta interaktif.
Penang mempunyai 4 jenis transit, termasuklah: Bas, Keretapi, Feri dan Funikular yang diusahakan oleh Rapid Penang, Penang Port, Penang Hill Corporation, Penang CAT, Lean Hock Company Sdn Bhd, Maraliner, Tanjung Mewah Holiday Sdn Bhd, The Kulim-Baling Road Transport, Red Omnibus dan Keretapi Tanah Melayu dan lain-lain