Bagaimana untuk pergi ke Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j di Shah Alam menggunakan Bas atau Keretapi

Mula
Tamat
Cari

Petunjuk ke Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j dari lokasi-lokasi utama di Shah Alam menggunakan Bas atau Keretapi

Klik pada laluan untuk mendapatkan jadual yang dikemaskini, ketibaan nyata dan panduan langkah demi langkah pada peta.

Klik pada laluan untuk mendapatkan jadual yang dikemaskini

Soalan & Jawapan

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j?

Dapatkan petunjuk dari lokasi semasa anda
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 2600 buah bandar di dalam 83+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Sedang mencari laluan Bas atau Keretapi yang berhenti berdekatan dengan Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j di Shah Alam, Malaysia?

Bas atau Keretapi adalah laluan yang boleh membawa anda ke Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j. Pilih daripada senarai laluan-laluan yang melalui destinasi anda- Bas: 753.

Moovit memaparkan laluan terunggul dan jadual waktu terkini untuk anda ke jalan atau persimpangan tetap pada masa anda. Dapatkan ketibaan seterusnya dan mengikuti panduan arah nyata ke Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j dengan aplikasi Moovit. Anda tidak perlu memasang aplikasi berlainan untuk bas dan rel. Moovit adalah aplikasi integrasi semua pengangkutan awam yang anda perlu untuk membantu anda ke destinasi anda. Muat turun aplikasi Moovit dan mengalami dengan sendiri kenapa Google Play Store dan Apple App Store mengundi kami sebagai apliksai pengangkutan awam terunggul.

Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j, Shah Alam

Stesen terdekat ke Jalan Setia Nusantara U13 / 22h dan Jalan Setia Nusantara U13 / 22j di Shah Alam

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi