Melangkau ke kandungan

Perancang Perjalanan Pengangkutan Awam Johor Bahru

Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Johor Bahru
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
qrcode-img

Lawati di sekitar Johor Bahru dengan pengangkutan awam!!

Melancong di sekitar Johor Bahru bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di Johor Bahru.

Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar Johor Bahru gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.

Ingin tahu cara-cara menggunakan pengangkutan awan di Johor Bahru atau cara pembayaran untuk pengangkutan awam di Johor Bahru? Aplikasi pengangkutan awam Moovit membolehkan anda ke mana-mana saja dengan pengangkutan awam dengan kos yang minima. Ia merangkumi maklumat tambang pengangkutan awam, tiket, dan kos. Sedang cari peta pengangkutan awam Johor Bahru? Aplikasi pengangkutan awam Moovit mempunyai semua hentian Keretapi dan Bas di Johor Bahru pada peta interaktif.

Johor Bahru mempunyai 2 jenis transit, termasuklah: Bas, Keretapi yang diusahakan oleh KTM, Causeway Link, Bas Muafakat Johor, Iskandar Malaysia Bus, Cross Border Service, CWL, MAJU, myBAS, Kumpool, UTM (Universiti Teknologi Malaysia) dan lain-lain

Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi