Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Kampong Berangan Sembilah di Pulau Pinang menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Kampong Berangan Sembilah, Pulau Pinang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Kampong Berangan Sembilah

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Kampong Berangan Sembilah?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Kampong Berangan Sembilah: 107, 709.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Pulau Pinang ke Kampong Berangan Sembilah

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Kampong Berangan Sembilah di Pulau Pinang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Kampong Berangan Sembilah dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Kampong Berangan Sembilah.

Anda boleh pergi ke Kampong Berangan Sembilah dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 107, 709

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Kampong Berangan Sembilah dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Kampong Berangan Sembilah, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Pulau Pinang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Kampong Berangan Sembilah, Pulau Pinang
Pergi ke Kampong Berangan Sembilah adalah lebuh senang dengan app!