Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Kampung Kuala Muda di Pulau Pinang menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Kampung Kuala Muda, Pulau Pinang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Kampung Kuala Muda

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Kampung Kuala Muda?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Kampung Kuala Muda: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Pulau Pinang ke Kampung Kuala Muda

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Kampung Kuala Muda di Pulau Pinang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Kampung Kuala Muda dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Kampung Kuala Muda.

Anda boleh pergi ke Kampung Kuala Muda dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Kampung Kuala Muda dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Kampung Kuala Muda, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Pulau Pinang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Kampung Kuala Muda, Pulau Pinang
Pergi ke Kampung Kuala Muda adalah lebuh senang dengan app!