Bagaimana untuk pergi ke La Paz di Accra menggunakan Bas?

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke La Paz?

Stesen terdekat untuk ke La Paz adalah:

  • Las Palmas adalah 18 meter jauh, 1 min dengan berjalan kaki.
  • Lapaz Station adalah 133 meter jauh, 2 min dengan berjalan kaki.
  • Abeka Lapaz Last Stop adalah 133 meter jauh, 2 min dengan berjalan kaki.

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan La Paz?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan La Paz: 20, 31, 318, 377, 48.

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000 buah bandar di dalam 92+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di {{CITY}} ke La Paz

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke La Paz di Accra, Ghana? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke La Paz dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke La Paz.

Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke La Paz? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Las Palmas; Lapaz Station; Abeka Lapaz Last Stop.

Anda boleh pergi ke La Paz dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 20, 31, 318, 377, 48.

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke La Paz dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke La Paz, inilah sebab kenapa melebihi 460 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Accra, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

La Paz, Accra
Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Menghala ke La Paz dengan lebih mudah dengan menggunakan aplikasi!