Bagaimana untuk pergi ke Lao Feng Xiang Jewellers di Shanghai menggunakan LRT/MRT/Monorel atau Bas?

Mula
Tamat
Cari

Panduan halatuju ke Lao Feng Xiang Jewellers, Shanghai, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Lao Feng Xiang Jewellers

 • Bas
  Bas
 • LRT/MRT/Monorel
  LRT/MRT/Monorel

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke Lao Feng Xiang Jewellers?

Stesen terdekat untuk ke Lao Feng Xiang Jewellers adalah:

 • 福州路山东中路 adalah 118 meter jauh, 2 min dengan berjalan kaki.
 • 福州路福建中路 adalah 191 meter jauh, 3 min dengan berjalan kaki.
 • 九江路山东中路 adalah 232 meter jauh, 4 min dengan berjalan kaki.
 • 九江路福建中路 adalah 241 meter jauh, 4 min dengan berjalan kaki.
 • 福建中路南京东路 adalah 297 meter jauh, 5 min dengan berjalan kaki.

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Lao Feng Xiang Jewellers?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Lao Feng Xiang Jewellers: Bas - 64路, Bas - 926路, Bas - 929路, Bas - 上川专线, Bas - 旅游一线.

Laluan LRT/MRT/Monorel yang mana berhenti berdekatan dengan Lao Feng Xiang Jewellers?

Laluan LRT/MRT/Monorel ini berhenti berhampiran dengan Lao Feng Xiang Jewellers: LRT/MRT/Monorel - 10号线 LINE 10, LRT/MRT/Monorel - 2号线 LINE 2.

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000+ buah bandar di dalam 96+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di Shanghai ke Lao Feng Xiang Jewellers

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Lao Feng Xiang Jewellers di Shanghai, Cina? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Lao Feng Xiang Jewellers dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Lao Feng Xiang Jewellers.

Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke Lao Feng Xiang Jewellers? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: 福州路山东中路; 福州路福建中路; 九江路山东中路; 九江路福建中路; 福建中路南京东路.

Anda boleh pergi ke Lao Feng Xiang Jewellers dengan menggunakan LRT/MRT/Monorel atau Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: Bas - 64路, Bas - 926路, Bas - 929路, Bas - 上川专线, Bas - 旅游一线 LRT/MRT/Monorel: LRT/MRT/Monorel - 10号线 LINE 10, LRT/MRT/Monorel - 2号线 LINE 2

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Lao Feng Xiang Jewellers dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Lao Feng Xiang Jewellers, inilah sebab kenapa melebihi 680 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Shanghai, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Lao Feng Xiang Jewellers
Pergi ke Lao Feng Xiang Jewellers adalah lebuh senang dengan app!