Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Masjid Jamek al-Hidayah di Pulau Pinang menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Masjid Jamek al-Hidayah, Pulau Pinang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Masjid Jamek al-Hidayah

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Masjid Jamek al-Hidayah?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Masjid Jamek al-Hidayah: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Pulau Pinang ke Masjid Jamek al-Hidayah

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Masjid Jamek al-Hidayah di Pulau Pinang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Masjid Jamek al-Hidayah dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Masjid Jamek al-Hidayah.

Anda boleh pergi ke Masjid Jamek al-Hidayah dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Masjid Jamek al-Hidayah dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Masjid Jamek al-Hidayah, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Pulau Pinang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Masjid Jamek al-Hidayah, Pulau Pinang
Pergi ke Masjid Jamek al-Hidayah adalah lebuh senang dengan app!