Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Seksyen U11 di Shah Alam menggunakan Bas atau MRT & LRT?

Panduan halatuju ke Seksyen U11, Shah Alam, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Seksyen U11

Soalan & Jawapan

  • Dalam situasi kawalan COVID-19, bolehkeh saya menuju ke Seksyen U11 di Shah Alam dengan pengangkutan awam?

    Terdapat sekatan perjalanan untuk transit awam di Shah Alam disebabkan oleh COVID-19. Jadual laluan anda ke Seksyen U11 di Shah Alam berkemungkinan terjejas.

    Maklumat lanjut
  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Seksyen U11?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Seksyen U11: T753.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Shah Alam ke Seksyen U11

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Seksyen U11 di Shah Alam, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Seksyen U11 dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Seksyen U11.

Anda boleh pergi ke Seksyen U11 dengan menggunakan Bas atau MRT & LRT. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: T753

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Seksyen U11 dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Seksyen U11, inilah sebab kenapa melebihi 865 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Shah Alam, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Seksyen U11, Shah Alam
Pergi ke Seksyen U11 adalah lebuh senang dengan app!