Bagaimana untuk pergi ke Seksyen U11 di Shah Alam menggunakan Bas?

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Seksyen U11?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Seksyen U11: T753.

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000+ buah bandar di dalam 96+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di Shah Alam ke Seksyen U11

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Seksyen U11 di Shah Alam, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Seksyen U11 dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Seksyen U11.

Anda boleh pergi ke Seksyen U11 dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: T753

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Seksyen U11 dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Seksyen U11, inilah sebab kenapa melebihi 680 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Shah Alam, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Seksyen U11, Shah Alam
Pergi ke Seksyen U11 adalah lebuh senang dengan app!