Bagaimana untuk pergi ke Setiawangsa di Kuala Lumpur menggunakan Bas atau LRT/MRT/Monorel

Mula
Tamat
Cari

Petunjuk ke Setiawangsa dari lokasi-lokasi utama di Kuala Lumpur menggunakan Bas atau LRT/MRT/Monorel

Klik pada laluan untuk mendapatkan jadual yang dikemaskini, ketibaan nyata dan panduan langkah demi langkah pada peta.

Klik pada laluan untuk mendapatkan jadual yang dikemaskini

Macam mana untuk pergi Setiawangsa dengan LRT/MRT/Monorel

Klik pada laluan LRT/MRT/Monorel untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini

Dari Mid Valley Megamall, Kuala Lumpur 48 min
Jalan
LRT/MRT/Monorel - 5

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke Setiawangsa?

 • Stesen terdekat untuk ke Setiawangsa adalah:
  • Lrt Setiawangsa adalah 15 meter jauh, 1 min dengan berjalan kaki
  • 199 Shop adalah 446 meter jauh, 7 min dengan berjalan kaki
  • Au 1 Pkns Apartment, Blpk 1 adalah 635 meter jauh, 9 min dengan berjalan kaki
  • Kedai Buku Majestic adalah 650 meter jauh, 9 min dengan berjalan kaki
  • Au 1 Pkns Apartment, Blok 3 adalah 762 meter jauh, 11 min dengan berjalan kaki

Laluan LRT/MRT/Monorel yang mana berhenti berdekatan dengan Setiawangsa?

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Setiawangsa?

Dapatkan petunjuk dari lokasi semasa anda
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 2700 buah bandar di dalam 86+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Semak semua laluan yang melalui Setiawangsa di Kuala Lumpur, Malaysia.

Bukan sedang cari Setiawangsa? Ingin cari stesen Bas atau LRT/MRT/Monorel terdekat? Pilihlah stesen atau hentian yang berlainan dari pandangan peta untuk dapatkan stesen bas, keretapi, dan lain-lain Kuala Lumpur yang berdekatan.

Ingin tahu stesen mana yang berdekatan dengan saya? Cari stesen Bas atau LRT/MRT/Monorel terdekat dengan anda dengan muat turun aplikasi Moovit. Dengan aplikasi kami, anda boleh cari hentian bas atau stesen keretapi terdekat, atau cari laluan alternative dan jadual waktu untuk ke Setiawangsa.

Sedang cari stesen khusus yang bedekatan dengan destinasi anda? Cari stesen atau hentian paling dekat dengan Setiawangsa dengan Moovit. Pilihlah daripada senarai stesen alternatif untuk Setiawangsa: Lrt Setiawangsa; 199 Shop; Au 1 Pkns Apartment; Kedai Buku Majestic; Au 1 Pkns Apartment.

Cari alternatif pengangkutan awam lain yang berkaitan, seperti, laluan Bas atau LRT/MRT/Monorel, untuk ke destinasi anda. Pilihan-pilihan berikut adalah laluan yang melalui Setiawangsa - LRT/MRT/Monorel: 5; Bas: T223.

Macam mana nak ke Setiawangsa telah menjadi lebih senang dengan Moovit. Anda tidak perlu memasang aplikasi bas dan rel berlainan untuk semak jadual waktu dan laluan bas dan rel berlainan. Moovit mempunyai semua maklumat pengangkutan awam dalam satu aplikasi. Ini adalah sebab kenapa Google Play Store dan Apple App Store memilih Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul dan kenapa melibihi 300 juta pengguna, termasuk pengguna di Kuala Lumpur mempecayai Moovit untuk keperluan penagangkutan awam mereka!

Setiawangsa, Kuala Lumpur
Setiawangsa, Kuala Lumpur Setiawangsa is an eastern suburb in Kuala Lumpur, Malaysia, located less than 4 kilometres from the city centre and located right next to Ampang. Puncak Setiawangsa and Bukit Setiawangsa is a neighbourhood positioned high up on the hills in the midst of a quiet surrounding, just minutes away from the hurly-burly of the city centre. Setiawangsa caters to some Malaysians and expatriates. Bukit Setiawangsa/Setiawangsa Heights is dubbed as the Hollywood Hills of Kuala Lumpur. The lists of tenants here is changing daily, due possibly to the easier traffic flow (helped by the new Duta–Ulu Klang Expressway (DUKE)), competitive rentals and accessibility between KL, Petaling Jaya and other suburbs. Firms such as Texas Instruments, I & P, Right Balance Group, Fidin Universal, Tanjung and RB Helicopters all have their operational bases in Setiawangsa. Japanese retailer JUSCO also has one outlet operating here in AU2 since 2008.Setiawangsa's parliamentary constituency is currently led by Nik Nazmi of PKR.
Bagaimana untuk pergi ke Setiawangsa dengan pengangkutan awam - Tentang tempat tersebut
Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi