Bagaimana untuk pergi ke Vino Cultura di Nicosia menggunakan Bas

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke Vino Cultura?

  • Stesen terdekat untuk ke Vino Cultura adalah:
    • Νίκης adalah 253 meter jauh, 4 min dengan berjalan kaki
    • Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη adalah 364 meter jauh, 5 min dengan berjalan kaki

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Vino Cultura?

Dapatkan petunjuk dari lokasi semasa anda
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 2700 buah bandar di dalam 86+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge
Tambahkan lencana ini di laman web anda. Tekan untuk menyalin kod HTML

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Vino Cultura di Nicosia, Cyprus? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Vino Cultura dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Vino Cultura.

Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke Vino Cultura? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Νίκης; Λεωφ. Δημοσθένη Σεβέρη.

Anda boleh pergi ke Vino Cultura dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 110, 114, 157, 215.

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Vino Cultura dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Vino Cultura, inilah sebab kenapa melebihi 300 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Nicosia, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Vino Cultura

Stesen terdekat ke Vino Cultura di Nicosia

Stesen Bas yang paling dekat dengan Vino Cultura di Nicosia

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi