Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Zaha Enterprise di Kedah menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Zaha Enterprise, Kedah, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Zaha Enterprise

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Zaha Enterprise?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Zaha Enterprise: EB60.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Kedah ke Zaha Enterprise

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Zaha Enterprise di Kedah, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Zaha Enterprise dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Zaha Enterprise.

Anda boleh pergi ke Zaha Enterprise dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: EB60

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Zaha Enterprise dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Zaha Enterprise, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Kedah, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Zaha Enterprise, Kedah
Pergi ke Zaha Enterprise adalah lebuh senang dengan app!