Hvordan komme til Ålesund i Norge via Buss?

Start
Avslutt
Søk
Ålesund, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Ålesund (Norge) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Ålesund

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Ålesund?

De nærmeste stasjonene til Ålesund er:

  • Ålesund Rutebilstasjon Hurtigbåtkai er 376 meter unna, 6 minutter å gå.
  • Ålesund Hurtigbåtkai Skateflukaia er 424 meter unna, 7 minutter å gå.
  • Kiperviktorget E136 er 485 meter unna, 7 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Ålesund

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Ålesund: 100, 351, 440, 602, 672.

Ålesund, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ålesund i Norge

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Ålesund i Norge, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Ålesund med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Ålesund i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Ålesund? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Ålesund Rutebilstasjon Hurtigbåtkai; Ålesund Hurtigbåtkai Skateflukaia; Kiperviktorget E136.

Du kan komme deg til Ålesund via Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 100, 351, 440, 602, 672

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Ålesund enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Ålesund, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Norge, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Ålesund
Ålesund Ålesund er en kommune i Møre og Romsdal fylke. 1. januar 2020 ble Ålesund, Skodje, Ørskog, Haram og Sandøy kommuner slått sammen til Ålesund kommune. Unntak var øya Orten i Sandøy kommune, som ble overført til Aukra. Før sammenslåingen i 2020 omfattet Ålesund kommune Ålesund (by) og store deler av tidligere Borgund kommune på flere øyer innenfor. Den mest folkerike delen av kommune ligger ytterst ved fjordsystemene på Sunnmøre og er et tjeneste- og kommunikasjonsknutepunkt for regionen. Kommunen omfatter også Nordøyane utenfor Romsdalsfjorden. Kommunen har stort og eksportrettet næringsliv. Ålesund kommune har nå ca 65.400 innbyggere.
Hvordan komme seg til Ålesund med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Ålesund med app!