Hvordan komme til Alshell As i Ulstein via Buss eller Jernbane

Start
Avslutt
Søk
Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Alshell As i Ulstein, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Alshell As med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Alshell As i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Alshell As? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Ulstein Vgs..

Du kan komme deg til Alshell As via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 330, NX 146.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Alshell As enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Alshell As, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkludert brukere i Ulstein, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Alshell As, Ulstein
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer